EL MILLOREL PITJOR

L’EFAC es mostra intractable

Va golejar el Vilanova jugant un gran partit tot l’equip || Els rojos recuperen la segona plaça

Un jugador de l’EFAC Almacelles surt amb la pilota controlada davant de la pressió d’un contrari.

L’EFAC Almacelles va vèncer amb claredat el Vilanova i la Geltrú per 4-0 i augmenta la seua ratxa a set partits sense perdre, alhora que recupera la segona plaça i continua amb el seu gran objectiu de l’ascens. El partit va començar amb un EFAC controlant la pilota davant de la pressió forta del Vilanova. Roger Canadell va tenir la primera ocasió del partit, que va aturar sense problemes el porter visitant, el millor del seu equip. Però el gol no arribaria fins al quart d’hora, quan després d’una pilota perduda i una posterior recuperació d’Enric, aquest va entrar dins de l’àrea per batre Javi. Amb l’1-0, el Vilanova va augmentar la pressió i va buscar l’empat. Els visitants van tenir la seua ocasió en una arribada clara de Codina a la mitja hora de joc que va aturar Jordi Chiné, en la seua única intervenció de mèrit en tot el partit. El porter, sempre segur i un dels menys golejats de la categoria va viure un partit plàcid i es va dedicar a crear joc per als seus companys com un defensa més. El partit va continuar amb el control de l’EFAC Almacelles, sobretot als peus dels seus centrecampistes Juclà, Piru i Canadell. Però els minuts previs al descans van ser els millors del Vilanova, que sense arribar a tenir ocasions clares, va tancar els rojos al seu camp.

A la segona meitat, l’EFAC Almacelles va sentenciar el partit. En el primer minut de la represa, Arnau va driblar dos jugadors abans d’entrar a l’àrea i ser abatut. El posterior penal el va transformar Héctor per posar el 2-0 al marcador.

Un gol que va pesar molt a un bon equip com és el Vilanova, que ahir va marxar trasbalsat d’Almacelles. Els locals van continuar amb el seu joc i gaudint d’ocasions com la que van fabricar Enric i Héctor abans que es lluís de nou el porter Javi. I també van buscar el tercer gol Roger i Piru arribant amb molt perill.

Cap al final, el partit es va tornar brusc i hi va haver targetes per als dos costats. Però encara faltaven 2 gols, Juclà va tenir una claríssima ocasió que va salvar un defensa quan la pilota ja entrava i no va ser fins al minut 89 quan Roger Canadell va sentenciar amb el 3-0 i, ja en el temps afegit, Òscar va posar el definitiu 4-0 al marcador. Gran victòria de l’EFAC Almacelles, amb un bon joc i facilitat per arribar al gol.

“Ha estat més difícil del que dicta el marcador”El tècnic de l’EFAC Almacelles, David Giménez, va valorar l’esforç del seu equip i va lloar el rival al final del partit: “Considero que ha estat un partit d’alt nivell, amb dos bons equips. Potser el resultat no reflecteix les dificultats que ens ha posat el Vilanova, que crec que ha fet un bon partit. Ha estat un partit més difícil del que marca el resultat.” El tècnic de l’Almacelles es va mostrar satisfet pel partit que van fer els seus jugadors: “Hem defensat molt bé i no hem concedit cap ocasió en contra. A més, hem generat bons contraatacs.”