BÀSQUET LLIGA ACB

Revenja del Barça

Els de Bartzokas es rescabalen de la derrota de divendres i vencen el Baskonia al Buesa Arena || Tomic i Rice van ser els millors jugadors blaugrana

Koponen bota la pilota pressionat per Adam Hanga, del Baskonia.

El Barcelona va anul·lar ahir el Baskonia al Buesa Arena i va prendre la revenja de la derrota de divendres passat a l’Eurolliga. Els blaugranes van vèncer 84-92 i se situen a una victòria del líder. El trio format pel nord-americà Shane Larkin (20 de valoració), l’alemany Johannes Voigtmann (17) i Ilimane Diop, amb 14 punts sense error, van ser les armes dels locals, insuficients pel rendiment blaugrana. Pel costat barcelonista, el croat Ante Tomic, amb 21 punts i 5 rebots, i Tyrese Rice, amb 21 de valoració i una gran presència en l’últim període, van ser els millors.

El Barcelona va entrar al partit més encertat que el Baskonia i les defenses van manar sobre els atacs, la qual cosa va obligar els jugadors de tots dos equips a anotar cistelles de qualitat. Amb els primers canvis, les accions ofensives van ser més fluides i el primer quart es va tancar amb un 21-20 per als locals.

A l’inici del segon assalt, el Baskonia va aconseguir distanciar-se amb un 25-20, però els visitants van igualar la contesa amb rapidesa. L’equip vitorià es va quedar sense producció ofensiva i els interiors del Barça es van encoratjar, cosa que va propiciar un parcial de 2-13 per arribar 35-41 al descans.

Un altre parcial, aquesta vegada del Baskonia, de 10-0, es va traduir en un 46-45 en el minut 24. A partir d’aquí la igualtat va ser màxima en el joc i al marcador, encara que els visitants van tornar a estirar la diferència (53-66) amb un parcial d’1-14.

Així, el xoc va entrar a l’últim acte amb un 56-68 que el Barça, amb un gran Tyrese Ryce, va saber administrar a la perfecció fins al 84-92 final. Una victòria que serveix per recuperar sensacions a l’equip de Georgios Bartzokas.