SEGRE
Cristiano estirat a terra, després de marcar ahir davant de la Reial Societat.

Cristiano estirat a terra, després de marcar ahir davant de la Reial Societat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid es va aixecar de l’eliminació copera amb un triomf per 3-0 sobre la Reial Societat que el fa una mica més líder de la Lliga per les entrepussades del Barça, Sevilla i At. Madrid. El Madrid va exhibir més pegada que futbol enmig d’un ambient de judici permanent al Santiago Bernabéu, en què els gols van calmar el clima tens d’una grada que va desesperar Cristiano Ronaldo. L’afició va xiular l’equip i el portuguès, que va respondre amb insults als seus propis aficionats, als quals va anomenar “fills de puta”, segons van recollir les càmeres de televisió.

De res va servir la petició de carinyo del tècnic Zinedine Zidane i de Sergio Ramos. L’ambient al Bernabéu ha passat de la il·lusió a la tensió contínua, a l’examen detallat per cada acció a futbolistes fins ara eternament elogiats, com el mateix Cristiano. Ningú se salva del judici popular. És la històrica exigència d’una afició que no entén de davallades i que exigeix guanyar sempre amb bon joc. El Madrid venç, però el seu joc no sedueix.

Amb la creu posada en Danilo, el dubte continu sobre la figura de Benzema, l’onada expansiva va arribar al jugador que pitjor suporta els xiulets. Cristiano va reaccionar malament. Amb insults a la grada, negant amb el cap quan el castigaven l’error. El Reial Madrid, immers en un mar de dubtes després d’un gener per a l’oblit, va voler tirar d’actitud per aixecar-se, però és inestable.

tracking