SEGRE

TENIS COPA DAVIS

Rafa Nadal no jugarà contra Croàcia per recomanació mèdica

A causa de l’esforç que va fer a Austràlia

Nadal i Federer se saluden després de la final d’Austràlia.

Nadal i Federer se saluden després de la final d’Austràlia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal ha renunciat a disputar l’eliminatòria del Grup Mundial de la Copa Davis, que Espanya disputarà el cap de setmana que ve davant de Croàcia. El doctor Ángel Ruiz Cotorro, cap dels serveis mèdics de la Federació Espanyola de Tenis (RFET), ha desaconsellat la seua participació per l’escàs temps de recuperació de què disposa, després d’haver jugat diumenge la final de l’Obert d’Austràlia, que va perdre contra Roger Federer.

El seu lloc a l’equip l’ocuparà Feliciano López, que ahir ja es va incorporar a la concentració. Per tant, l’equip l’integren Feliciano López, Roberto Bautista, Pablo Carreño i Marc López. L’eliminatòria es disputarà a la ciutat croata d’Osijek.

Conchita Martínez va convocar ahir Feliciano López perquè ocupi la plaça del balear

L’escàs marge de temps per recuperar-se de l’exhaust torneig australià, en el qual Rafa Nadal va jugar semifinal i final a cinc sets, va fer que ahir la capitana de la Copa Davis, Conchita Martínez, acceptés el suggeriment mèdic de canviar de jugador per a l’eliminatòria de primera ronda del Grup Mundial, al qual Espanya torna després de l’ascens aconseguit l’any passat.

Conchita Martínez va agrair la disponibilitat de Feliciano López per unir-se al grup “de manera immediata, la qual cosa demostra un cop més el seu enorme compromís amb l’equip, per al qual és un jugador fonamental,” va comentar. “Sabem de l’experiència de Feli a la Copa Davis i la seua capacitat en aquest tipus de superfícies”, va afegir després del primer entrenament del combinat espanyol a Osijek.

Arran de la seua participació al torneig australià, Rafa Nadal escala fins a la sisena posició en el rànquing de l’ATP, mentre que el campió, Roger Federer, se situa en el desè lloc. Murray segueix de número u.

tracking