SEGRE

DEPORTES

Màrquez, amb problemes electrònics, només és desè

El vigent campió segueix lluny dels primers llocs en el segon test de Sepang || “Tenim molta feina per fer”, admet Marc

Marc Màrquez, al costat de l’italià Andrea Dovizioso, ahir durant la segona jornada a Sepang.

Marc Màrquez, al costat de l’italià Andrea Dovizioso, ahir durant la segona jornada a Sepang.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vigent campió del món de MotoGP, Marc Màrquez (Honda), que dilluns va ser novè en els primers entrenaments oficials de la temporada al circuit de Sepang (Malàisia), va ser desè ahir en la segona jornada de test, a causa, sobretot, dels problemes electrònics a la seua moto. “De moment, el motor no ens dóna el que demanem. Hem millorat en velocitat, però l’acceleració està sent dolenta. Continuem treballant dur en l’electrònica i estic segur que pas a pas millorarem”, va assenyalar Màrquez. “Tenim molta feina per fer per trobar una bona posada al punt per a la moto i l’electrònica”, va admetre.

En la jornada d’ahir, l’italià Andrea Iannone (Suzuki) va marcar el millor temps davant dels espanyols Maverick Viñales (Yamaha) i Álvaro Bautista (Ducati), mentre que Lorenzo (Ducati) va millorar fins a la vuitena posició. Rossi (Yamaha) va ser quart.

Màrquez va marcar un millor temps de 2 minuts i 531 mil·lèsimes en la volta 27 de les 33 que va realitzar, per situar-se desè a la taula de temps. El seu company d’equip, Dani Pedrosa, va acabar catorzè.

“No és un problema, perquè estem en pretemporada i és millor solucionar aquests assumptes ara, però, com és normal, implica el seu temps”, va concloure Màrquez. Per la seua part, Tito Rabat (Honda) va tenir una forta caiguda i avui no podrà participar en la tercera i última sessió.

tracking