SEGRE

FUTBOL COPA DEL REI

“Si no faig rotacions, no arribem al dia 15”

“L’Atlètic és un dels millors equips a Europa”, va manifestar Luis Enrique

Una de les càmeres instal·lades al Camp Nou per revisar les jugades dubtoses en línia de gol.

Una de les càmeres instal·lades al Camp Nou per revisar les jugades dubtoses en línia de gol.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Enrique es va mostrar prudent davant de l’eliminatòria de semifinals de Copa que el Barça disputa a partir d’avui (21.00 h, Gol) davant l’Atlètic, un rival que considera dels millors d’Europa per la seua capacitat de competir “a les mil meravelles”. El tècnic va dir que “sempre ens han generat problemes. És un equip treballat i d’alt nivell, dels millors equips del mercat europeu”.

L’entrenador del Barça té clar que malgrat la dificultat de l’eliminatòria les rotacions a l’equip són una cosa inevitable. “Hauré de rotar el que pugui. No és que decideixi si roto o no roto. Entre baixes, sancions i cansament, cal rotar. Si no faig rotacions, els jugadors no arriben ni al 15 de febrer, no hi ha cap altra solució”, va assegurar. Tanmateix, no va voler parlar de dos absències clau en l’anada de semifinals, Busquets i Iniesta. “Estic content amb el que tinc i una temporada se supera fent-ho amb tota la plantilla, i que tots puguin ajudar. No és el millor parlar sobre els que no poden ser-hi”, va manifestar.

Tebas va afirmar que és possible que el videoarbitratge entri en vigor a partir del 2018

“Estic a favor que no es perd res tornant a veure una jugada repetida. A més, per a les coses que són clau, com gols fantasma o agressions, comportaria una tranquil·litat a l’hora d’assenyalar una cosa o una altra”, va assenyalar el tècnic, que va reincidir en els ajuts tecnològics de cara al col·lectiu arbitral. En aquest sentit, sobre el gol al Villamarín, va negar que el Barça pugui perdre la Lliga pels àrbitres. “L’única realitat és que hi haurà un campió just. Tenim per objectiu posar pressió als de dalt”, va assenyalar.

madrid

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) podrà començar el seu procés electoral amb més d’un any de retard, després d’aconseguir l’aprovació del seu reglament per la comissió directiva del Consell Superior d’Esports (CSD), que havia rebutjat tots els models que li va enviar anteriorment.

Tant CSD com RFEF han cedit per aprovar el text, rebutjat pel primer organisme a l’incomplir els principis de proporcionalitat que marca l’ordre ministerial que regula les eleccions enales federacions. L’RFEF ha transigit que els clubs i jugadors no professionals de Ceuta i Melilla comparteixin un representant a l’assemblea i el CSD que els futbolistes no professionals hi puguin elegir els seus representants en circumscripció autonòmica i no estatal, com diu l’ordre.

Villar optarà a ser reelegit per vuitena vegada consecutiva, mentre que l’exsecretari general de l’RFEF Jorge Pérez i el president de l’Escola Nacional d’Entrenadors de Futbol, Miguel Galán, són els altres dos aspirants.

L’Espanyol va informar ahir que donava per tancat el mercat d’hivern sense que es produïssin moviments, com el traspàs de Caicedo i el fitxatge de Sergio García. Tanmateix, el club ha assolit un principi d’acord amb Sergio García perquè s’incorpori una vegada finalitzi el seu contracte amb l’Al-Rayyan de Qatar, que no ha volgut desprendre’s del seu futbolista a meitat de temporada. Quant a Caicedo, Espanyol i Vila-real no van arribar a un acord per al seu traspàs, per la qual cosa l’internacional equatorià seguirà a les ordres de Quique.

El fitxatge que va crear ahir més expectació va ser el de Jesé, que arriba al Las Palmas cedit pel PSG. Més de 9.000 seguidors, segons el club illenc, van acudir a l’estadi per a la presentació del davanter, que va manifestar que “no vinc de vacances, vinc a morir i a lluitar per Europa”. Un altre dels noms de les últimes hores del mercat d’hivern va ser el davanter xilè Fabián Orellana, que es va incorporar al València procedent del Celta. El Leganés va ser un dels equips més actius de l’última jornada, amb els fitxatges de Tito, Alberto Bueno i Nabil El Zhar. Per la seua part, l’Osasuna va incorporar el porter Sirigu, que arriba cedit pel PSG. Al Madrid, l’únic moviment va ser la sortida, en qualitat de cedit, de Lucas Silva al Cruzeiro brasiler.

Pel que fa al filial del Barça, a part del defensa uruguaià Santiago Bueno, l’equip que dirigeix Gerard López també comptarà amb l’extrem nigerià Ezekiel Bassey.

tracking