SEGRE

ATLETISME

La Cursa de la Serra de Puigverd de Lleida guanya adeptes

Puigverd reunirà diumenge 600 atletes en una carrera que va recuperar l’any passat || Els participants poden elegir entre dos circuits de 6 i 10 km

Un moment de la presentació de la cursa, ahir a la Diputació de Lleida.

Un moment de la presentació de la cursa, ahir a la Diputació de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Cursa de la Serra reunirà aquest diumenge a Puigverd de Lleida uns 600 atletes, xifra de participació que pràcticament dobla la de l’any passat, quan l’organització, l’Associació Esportiva Cultural Puigverd de Lleida, va recuperar la prova, que no es va poder celebrar el 2015. “És una carrera que permet, a més de fer esport, fer salut i fer poble, ja que cada divendres es reuneixen uns 30 atletes de Puigverd per entrenar-se junts”, va destacar Josep J. Solsona, regidor d’Esports del consistori, durant la presentació de la prova. A l’acte també van assistir Paco Cerdà, vicepresident de la Diputació; Benjamí Bosch, alcalde de Puigverd de Lleida; Pepe Pérez, president del club organitzador, i Jordi Andrés, secretari de la cursa.

Pepe Pérez va destacar el creixement de la prova, ja que “entre els dos circuits de 6 i 10 quilòmetres, les tres carreres infantils i les caminades, ja tenim 450 inscrits, per la qual cosa esperem comptar diumenge amb 550 o 600 participants”. L’any passat, el de la recuperació de la cursa, hi van prendre part uns 350 corredors.

Els organitzadors també van destacar que aquest tipus de proves serveixen per “promocionar el territori” i, en concret, en la de Puigverd “es puja a la Serra, que és el fet diferencial d’aquesta cursa”, va afegir Solsona. L’alcalde, Benjamí Bosch, va destacar que la carrera és una de les activitats que donen “nom i prestigi” a la localitat. L’activitat es desenvoluparà al voltant del camp de futbol i la sortida tindrà lloc a les 10.00 hores.

tracking