SEGRE

MOTOCICLISME PRETEMPORADA

Màrquez tanca el primer test amb el segon millor temps

El lleidatà se’n va de Malàisia amb el tercer millor crono combinat

El pilot de Cervera, ahir durant l’últim test a Sepang.

El pilot de Cervera, ahir durant l’últim test a Sepang.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez va tancar ahir el primer test de l’any amb el segon millor temps del dia i el tercer de la combinada de les tres jornades, amb la qual cosa confirma la trajectòria a l’alça però amb molt marge de millora, com ell mateix va reconèixer després de la sessió. Maverick Viñales va ser la gran sorpresa, al reafirmar les bones sensacions a bord de la Yamaha al marcar el millor temps en la tercera i última jornada de test en el circuit de Sepang (Malàisia), que ha liderat seguit de prop per Màrquez (Repsol Honda) i Andrea Dovizioso (Ducati).

De la mateixa forma que va succeir en l’últim test del 2016 a Xest, on va sorprendre marcant el millor registre en el seu debut amb Yamaha, el gironí abandona Malàisia amb el temps més destacat del test i amb la moral encara més reforçada per continuar treballant de cara a la segona cita de la pretemporada, que acollirà Phillip Island (Austràlia) del 15 al 17 de febrer. El seu crono va batre amb claredat el marcat l’any passat en aquest mateix test de Malàisia per Jorge Lorenzo (1:59.580) i li va permetre superar per 84 mil·lèsimes el segon millor de la classificació combinada d’aquests tres dies, registrat dimarts per Andrea Iannone (Suzuki).

Acaba com el més ràpid després dels tres dies, seguit de Dovizioso, amb Rossi sisè i Lorenzo desè

En l’última jornada, els pilots van fer voltes llançades buscant la volta ràpida i es va ajustar molt la classificació, la qual cosa va permetre a Màrquez, que encara no s’havia acostat a les posicions capdavanteres, quedar a poc més d’una dècima de Viñales. “Necessitem seguir millorant en algunes àrees, però estic content, perquè hem millorat al llarg dels tres dies i això és el més important”, va dir el lleidatà.

El quart lloc va ser per a Dani Pedrosa, mentre que Valentino Rossi va quedar cinquè –sisè del test– i Jorge Lorenzo, novè –desè després dels tres dies.

tracking