SEGRE

OLIMPISME COMMEMORACIONS

Barcelona reviurà els Jocs

Commemorarà els 25 anys de la celebració amb una trentena d’activitats || Se senyalitzaran les 22 seus com el canal de la Seu

Foto de família a l’ajuntament de l’acte commemoratiu del 25è aniversari de Barcelona’92.

Foto de família a l’ajuntament de l’acte commemoratiu del 25è aniversari de Barcelona’92.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Barcelona commemorarà el 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics del 1992 amb una trentena d’activitats incloses en un programa que en podrà sumar més i que compta també amb una pàgina web específica i amb un logo de l’aniversari del mateix dissenyador que el de la cita, Josep Maria Trias.

En el programa figuren conferències, activitats escolars i actes institucionals que començaran dimecres vinent amb la primera de les conferències del cicle Ciutat i olimpisme, que tractarà “Els Jocs entre bastidors” i, en sessions posteriors, el rol de les dones en els mitjans (15 de març); el voluntariat (5 d’abril); els Paralímpics (10 d’octubre), i el paper de les ciutats (26 d’octubre).

L’acte final se celebrarà en el CAR de Sant Cugat i la capital catalana acollirà la reunió de la comissió de solidaritat olímpica del COI els dies 10 i 11 d’abril. L’11 de juliol tindrà lloc una festa oberta a tota la ciutadania i el Museu Olímpic Samaranch oferirà dos jornades de portes obertes coincidint amb la inauguració i clausura dels Jocs, el 23 de juliol i el 3 de setembre.

El BCN Sports Film Festival tindrà al 25è aniversari dels Jocs Olímpics com a protagonista, i la Zurich Marató del 12 de març reunirà sis medallistes del 1992. També se senyalitzaran els vint-i-dos equipaments esportius que van ser seus, com per exemple el Parc del Segre de la Seu d’Urgell.

tracking