SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L’Actel, contra la pista maleïda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Actel Força Lleida intentarà revertir avui (20.00) la dinàmica negativa en la qual està immers des de fa una mica més de mes i mig, període en el qual tan sols ha estat capaç de guanyar un dels set partits que ha jugat, i ho farà en una de les pistes maleïdes, no només en la curta història del club, sinó del bàsquet lleidatà professional. I és que dels tretze partits que ha disputat un equip de Lleida al Pazo dos Deportes de Lugo, sols en un va ser capaç d’emportar-se la victòria.

Curiosament va ser la temporada del descens de la Lliga ACB en la qual el llavors denominat Plus Pujol tenia com a ajudant Borja Comenge, a qui a la temporada següent Svetislav Pesic s’emportaria a Girona, i en el Breogán militava un jove Alfons Alzamora que avui s’enfrontarà a un dels seus exequips.

El base valencià, ja acoblat al seu antic equip, obre la seua segona etapa en el Força Lleida

L’ara tècnic de l’Actel va restar ahir importància a la mala ratxa de resultats que acumula l’equip. “Hem de demanar-nos una mica de serenitat per llegir el que ens passa a nivell de resultats. Hem de pujar a l’autocar convençuts de jugar millor del que ho vam fer a Osca, perquè si millorem les nostres prestacions serem capaços de competir contra el Breogán”, va indicar Comenge minuts abans que l’expedició lleidatana iniciés el llarg viatge per carretera a Lugo.

Encara que l’equip ha perdut més partits dels que ha guanyat en l’últim mes i mig, el tècnic està tranquil. “Aquesta setmana hem tingut una molt bona setmana d’entrenaments i la sensació de tenir ja l’equip tancat em dóna molta tranquil·litat, ja que tan sols m’he de preocupar de preparar el pròxim partit”, va indicar.

El duel d’aquesta nit suposarà el segon debut de José Simeón amb la samarreta de l’Actel. Pel que fa a aquest punt, Comenge va valorar-ne positivament l’adaptació, però va demanar paciència.

“El principal punt d’incertesa que teníem era com estava mentalment, perquè venia d’una situació complicada per a ell i això requereix un temps per digerir-ho, i com es trobava físicament, perquè és un jugador molt condicionat pel seu estat físic, i en apartats està bé. Tot i així, la sensació és que segurament necessitarem una mica més de temps per sobreposar-nos als contratemps i acoblar definitivament Simeón. Encara no estem preparats per donar la nostra millor versió ara, però l’equip anirà a més”, va concloure.

tracking