El Pardinyes remunta i se situa líder provisional

Supera el Sant Adrià després d’anar perdent per 14 punts gràcies a un gran últim període

La defensa lleidatana va ser clau per capgirar el partit.

El CB Pardinyes es va refer ahir de la derrota soferta fa una setmana davant del Mollet amb una victòria treballada sobre el Sant Adrià (77-71), al qual va haver de remuntar 14 punts per acabar guanyant i situar-se líder provisional del seu grup de la Lliga EBA, després de la inesperada derrota del Quart a la pista de l’Igualada i a l’espera del que avui faci el Mollet a Palma.

Els jugadors de Gerard Encuentra van anar de menys a més. Van començar cometent massa errors que van permetre que el Sant Adrià manés amb comoditat fins al descans (31-41). En el tercer quart, la situació va empitjorar i el quadre barceloní va arribar a tenir una renda màxima de 14 punts, però el Pardinyes va reaccionar i, gràcies a la seua defensa i a un atac efectiu, van aconseguir capgirar el partit amb un parcial final de 26-12.