SEGRE

DEPORTES

Triomfs lleidatans en els esprints de la Marxa Beret

Gral Sellés, de Bellver, i Paula Martínez, del CENA, s’imposen a Arties || La prova reina espera avui un miler de participants

A la imatge, una de les eliminatòries de l’Sprint Salomon disputat a Arties.

A la imatge, una de les eliminatòries de l’Sprint Salomon disputat a Arties.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La trenta-vuitena edició de la Marxa Beret, que es disputarà avui amb una participació superior al miler d’esquiadors, va viure ahir un aperitiu amb un esprint a Arties, que per primera vegada acollia una de les proves de la competició. Després de les eliminatòries i les finals, les victòries absolutes van ser per a dos lleidatans: Gral Sellés, del Club d’Esquí Bellver de Cerdanya, i Paula Martínez, del CENA de Tuixent-la Vansa.

Sellés, que a mitjans de mes competirà amb la selecció espanyola en l’Olimpíada de la Joventut que organitza el Comitè Olímpic Internacional a Turquia, va fer bons els pronòstics i es va imposar a la gran final, davant del navarrès Xavier Macías i l’aranès Pol Vidal, del CAEI, mentre que l’aragonès Alejandro Razquín va finalitzar cinquè.

En dones, Paula Martínez no va donar cap opció i es va emportar el triomf i el premi en metàl·lic (200 euros, de la mateixa manera que en la categoria masculina), superant l’aragonesa Alba Puigdefábregas, integrants les dos dels centres de tecnificació de la Federació Espanyola d’Esports d’Hivern, mentre que el tercer calaix del podi va ser per a la navarresa Naya Sáez i el cinquè, per a la també aragonesa Beatriz Lavanda. Avui es disputa la prova reina de la Marxa Beret, puntuable per a la Copa d’Espanya i que manté les tres distàncies de 10, 21 i 40 quilòmetres pel pla de Beret.

tracking