L’Alabès, amb molts suplents, goleja i agreuja la crisi de l’Sporting

Jugadors de l’Alabès celebren un dels seus gols.

L’Sporting de Rubí, que va debutar en camp propi al capdavant de l’equip, no va millorar el d’Abelardo i va perdre 2-4 davant d’un Alabès que va jugar amb majoria de suplents, pensant en el partit de Copa de dimecres vinent, i que es va avançar en els primers minuts.

Els blanc-i-vermells van sortir més verticals que en partits anteriors, però sense que la velocitat en les accions es traduís en ocasions de perill, i com en tantes ocasions aquesta temporada, una del rival va acabar en gol. Tot just havien transcorregut deu minuts quan l’Alabès, que només comptava amb dos jugadors dels que dijous passat van empatar al camp del Celta, Pacheco i Feddal, s’avançava en el marcador en un xut creuat de Rubén Soriano. Va sentenciar a la segona part amb el 0-3, gràcies a dos penals, i l’Sporting només va poder maquillar el marcador.