SEGRE

DEPORTES_LUNES

Rafinha, amb fractura de nas, serà baixa a la Copa

Neymar va celebrar ahir el seu 25 aniversari i diu que volen la Lliga

Rafinha, en una imatge d’arxiu.

Rafinha, en una imatge d’arxiu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista del Barcelona Rafinha Alcántara té una fractura nasal com a conseqüència de la topada que va patir dissabte amb Ter Stegen, durant el partit de Lliga davant de l’Athletic (3-0). Els serveis mèdics de l’entitat blaugrana van assenyalar ahir que les proves realitzades al jugador confirmen que té trencat el nas, que s’uneix a l’enorme bretxa que els tacs de la bota de Ter Stegen li van fer a la cara i que li va provocar que hagués d’abandonar el matx, en el minut 53, sagnant visiblement. Rafinha no es va entrenar ahir, el mateix que Gerard Piqué, que no va jugar la segona part contra l’Athletic per una sobrecàrrega a l’adductor de la cama esquerra i que va fer treball específic. El comunicat mèdic no estableix termini de recuperació, però és segur que serà baixa per a la tornada de les semifinals de la Copa que el Barça disputarà demà davant de l’Atlètic.

D’altra banda, Neymar, que ahir va celebrar el seu 25 aniversari, va explicar en una entrevista a Red Bull, un dels seus patrocinadors personals, que no està preocupat per la seua falta de gol i que la Lliga és un objectiu. “És complicat quan no estàs marcant gols, especialment si jugues davant, on les expectatives són més altes. Així que és dolent, és molest, però no és el primer que em preocupa. Em concentro a guanyar el partit i no importa qui marqui”, va assenyalar.

Quant a la Lliga, va dir que “sé que és difícil, però res és impossible. Hi ha molts partits davant. Estem molt concentrats, tenim set de títol i anirem per ell”.

D’altra banda, encara no hi ha data per al Celta-Reial Madrid, que ha estat ajornat pels desperfectes que el temporal va causar a Balaídos.

tracking