EL MILLOREL PITJOR

Tercera victòria consecutiva

La UE Tàrrega confirma la bona dinàmica derrotant amb claredat l’Albi || La victòria, unida a la punxada del Solsona a casa davant del Mollerussa, anima la part alta de la classificació

Dos jugadors pugnen pel control de la pilota en presència de l’àrbitre i d’altres futbolistes.

La UE Tàrrega va guanyar amb claredat l’Albi (3-0) en un partit en el qual va mostrar un gran nivell tècnic. Els visitants van contribuir que es veiés un gran partit perquè, com sol ser el seu costum, van plantejar un partit d’atac sense parapetar-se en defensa i buscant les seues opcions. El matiner gol de Pau en una perfecta jugada de conjunt en el minut 9 va posar el partit de cara molt aviat per als locals. La UE Tàrrega va sortir amb força i a banda del matiner gol de Pau va tenir força ocasions per marcar que no va aprofitar, en part perquè el fort vent i la baixa temperatura també dificultaven les accions dels jugadors. Les males condicions climatològiques van obligar els dos equips a un esforç físic addicional durant tot el duel.

El segon gol, obra d’Enríquez en el minut 13, va confirmar el bon inici dels de Jordi Oliveres. Els de l’Albi van provar de contrarestar el joc del Tàrrega, però no van tenir el seu dia i es van trobar un equip molt ben armat, que mai va donar opcions en defensa. A la mitja hora de joc va arribar el 3-0, marcat per Joni, que sentenciava, si no ho estava ja, un partit ideal per als jugadors locals.

Amb aquest clar avantatge es va arribar al descans. A la represa, el marcador ja no va registrar més canvis, encara que sí que hi va haver nombroses ocasions per ampliar la renda local que finalment no van fructificar. Així, Joni en va tenir una de claríssima tot just iniciada la segona part, després d’una gran jugada de Jorba per la banda dreta i que el davanter blaugrana no va arribar a rematar per molt poc. Pau també va disposar d’una altra bona ocasió en una rematada que va sortir fregant el pal. I el mateix Joni hauria pogut marcar en una altra jugada que va aturar el porter de l’Albi. La victòria serveix per retallar tres punts l’avantatge amb què el Solsona, segon classificat, comptava sobre els blaugranes al perdre al seu propi feu davant d’un Mollerussa que també s’atansa al capdavant. Al que no se li va poder retallar distància és al líder, el Borges, que va guanyar patint en la visita a Castellserà. La setmana que ve, la UE Tàrrega visita el líder en un xoc en el qual els blaugranes intentaran recuperar els punts que va perdre sense merèixer-ho contra els de les Garrigues al Municipal Joan Capdevila en el partit de la primera volta del campionat, en el qual l’àrbitre va transformar una falta fora de l’àrea en el penal que va sentenciar.