SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Competim millor”

Gustavo Siviero diu que el Lleida és ara un equip “més equilibrat” || Afirma que cal guanyar l’Ebro per fer bo el punt de l’Espanyol B

Gustavo Siviero, en un moment del partit davant de l’Espanyol B.

Gustavo Siviero, en un moment del partit davant de l’Espanyol B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gustavo Siviero va afirmar ahir que el Lleida està competint millor en aquesta segona volta, en la qual l’equip ha encadenat sis jornades sense perdre. Malgrat aquesta bona ratxa, adverteix que queda molt per fer, començant pel partit de demà davant de l’Ebro, un equip que va elogiar. “Fins i tot en les ratxes positives sempre hi ha coses per millorar. Ara estem competint millor, desenvolupant els partits de forma més lògica, encara que com és normal, hi ha dies que jugues millor que d’altres”, va valorar.

De tota manera, va defensar que l’equip no està jugant “de forma tan diferent a la de la primera volta. El que passa és que no aconseguíem tancar els partits i se’ns escapaven punts de manera impròpia. Però l’equip sempre dóna la cara durant els 90 minuts”.

Reconeix que els bons resultats ajuden a dissipar dubtes, però assegura que sempre va confiar en l’equip

De cara al partit de demà continua tenint les baixes de Toño Vázquez i Mia Guasch, tots dos per lesió, encara que el defensa gallec podria estar disponible la setmana vinent.

“Jugant a casa hem de guanyar i intentar així fer bo el punt que vam guanyar al camp de l’Espanyol B, encara que reconeixent que davant tenim un rival complicat, dur, que ens exigirà molt. Ens obligarà a fer un partit molt seriós i complet”, va assenyalar en relació amb l’Ebro, del qual va dir que “està fent una gran campanya”.

Malgrat que la dinàmica de resultats ha canviat, Siviero va assenyalar que ell mai va dubtar de l’equip, en el qual sempre ha confiat. “Els dubtes te’ls generen els resultats, però per la resposta que jo he vist sempre en els jugadors, per com s’han entrenat, jo mai he tingut cap tipus de dubte.”

Va elogiar també la ràpida integració que han tingut els quatre fitxatges del mercat d’hivern. “Això parla molt bé de tots ells. Han vingut en molt bona condició física, una cosa que sempre és una incògnita en aquest mercat. Tots han arribat bé, encara que a algun li falta una mica de ritme de competició, una cosa que també és lògica. També diu molt del vestidor que tenim aquí. Quan arribes i t’ajuden així, ho agraeixes molt.”

tracking