SEGRE

FUTBOL

El Cervera censura el comitè pels dos anys al seu juvenil

El president ho veu exagerat per agredir l’àrbitre i en demana la dissolució

El president del Cervera, Ramon Bernaus Garcia, veu desmesurada la sanció al seu juvenil.

El president del Cervera, Ramon Bernaus Garcia, veu desmesurada la sanció al seu juvenil.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UE Cervera va reaccionar ahir amb indignació a la sanció de dos anys –la més alta imposada mai en el futbol lleidatà– al seu jugador juvenil P.P.F. que va clavar un cop de puny a l’àrbitre Jordi Bellver Isern i li va causar fractura nasal i, a més d’anunciar que presentarà recurs, va demanar la dissolució del subcomitè de competició.

El president del club de la capital de la Segarra, Ramon Bernaus, va assenyalar que el jugador, de 18 anys, “està en tractament perquè es troba molt malament psicològicament i al club hem posat a la seua disposició tot el suport psicopedagògic necessari en aquests casos”.

Va atacar els membres del subcomitè de competició perquè, segons ell, “són funcionaris i encara que siguin advocats (ell també ho és) i companys meus, el que és de psicopedagogia no en tenen ni idea. Demanarem la dissolució d’aquest subcomitè i que el canviïn”, va afegir, indignat, el president.

Bernaus va insistir en el perjudici que se li està causant al jugador i va acusar els membres del subcomitè de no haver-se interessat per ell. “En un mes que han tingut per investigar el tema, ni tan sols s’han molestat a conèixer el jugador”, va dir.

Bernaus va explicar que una sanció tan dura “és totalment injustificada”. En aquest sentit, va mantenir, com ja va expressar acabats d’ocórrer els fets, que el col·legiat va provocar prèviament el jugador. “És un àrbitre que habitualment en els partits provoca els equips, fins i tot els espectadors.” Segons Bernaus, no “ens queda cap altra opció que recórrer la sanció perquè el subcomitè ha patinat i s’han passat 40.000 pobles”.

Val a recordar que l’àrbitre va presentar denúncia davant dels Mossos, entregant el comunicat mèdic, i el cas segueix el seu curs pendent de judici.

L’incident va tenir lloc el 7 de gener passat durant el partit de Segona divisió de juvenils entre l’Escola de la Noguera i el Cervera B. El jugador d’aquest últim equip, P.P.F, després d’un gol en pròpia porta del seu equip, va increpar primer i va clavar després un cop de puny al rostre al col·legiat, quan aquest era a punt de mostrar-li una segona targeta groga, que li va produir fractura nasal i inflamació d’un ull. El col·legiat va haver de ser evacuat en ambulància.

tracking