SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L’Actel s’examina amb el líder

El Força Lleida rep l’Oviedo (21.00) amb la moral reforçada després de la victòria de la setmana passada a la pista del Breogán || Miki Feliu rebrà un homenatge pels 400 partits en LEB Or

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Actel Força Lleida afronta avui al Barris Nord un difícil examen davant del líder de la Lliga, l’Oviedo (21.00). L’equip de Borja Comenge arriba al partit amb la moral reforçada, arran de l’excel·lent victòria obtinguda la passada jornada a la pista del Breogán. Abans de començar el matx el club retrà un homenatge a Miki Feliu, que ha complert 400 partits a la LEB Or. Serà també un dia especial per a Jose Simeón, que tornarà a jugar al Barris Nord després d’haver debutat amb l’equip l’última jornada a la pista gallega.

El tècnic, Borja Comenge, va admetre que l’equip té ganes de tornar a oferir un triomf a l’afició –no guanya a casa des del 6 de desembre–, però va dir que no se sent pressionat per això i va recordar la dificultat del rival, que tan sols ha perdut sis partits. “Estem obligats a guanyar sempre, però no noto una pressió afegida en aquest partit. Seria un error tractant-se del líder”, va valorar. “Sí que volem jugar bé i defensar en la línia en què ho vam fer a Burgos. El que hem d’exigir és donar un nivell alt de tensió i concentració”, va explicar el tècnic.

El base Jose Simeón torna avui a jugar al Barris Nord després de debutar la passada jornada

Comenge espera comptar una vegada més amb l’empenta del públic lleidatà, al qual no creu que sigui necessari fer-li una crida especial perquè vagi al Barris Nord. “El seu suport l’hem tingut sempre. Hem passat dificultats, no guanyem a casa des del 6 de desembre, però hem donat un bon nivell davant de rivals de gran qualitat. El dia del Burgos, per exemple, per a mi és una victòria, encara que no ens consti a la classificació. Vam dominar el partit. Amb el nostre públic ens sentim capaços de guanyar a qualsevol”, va valorar.

Després d’insistir en la importància de “fixar-nos com a meta tornar a jugar al nostre millor nivell”, va elogiar el líder, que no pot comptar amb un dels seus millors jugadors, al base Dani Pérez. “Però sense ell han guanyat la Copa i han tirat endavant partits molt difícils. Tenen una parella de cincs que són increïbles i estan en un moment de gran confiança i tenen molts recursos”, va assenyalar. El líder compta a la plantilla amb Agustí Sans, el base que va suplir aquesta temporada la marxa de Luka Rupnik. El tècnic va mostrar el seu desig que els jugadors mostrin el nivell de Lugo. “L’equip em va sorprendre positivament pel nivell de conjunció. I no vam tenir pujades i baixades”, va concloure.

tracking