SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

A prolongar la ratxa

El Lleida rep avui l’Ebro (18.30) amb l’objectiu de vèncer i atansar-se al ‘play- off’ || Encadena quatre victòries al Camp d’Esports i sis jornades sense perdre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida afronta avui la visita del CD Ebro (18.30) en el seu millor moment de la temporada i emparat en la fortalesa que està demostrant al Camp d’Esports. L’equip de Gustavo Siviero busca un triomf davant l’equip saragossà que li permeti prolongar la ratxa a la Lliga, fer bo el punt de l’última jornada al camp de l’Espanyol B i continuar atansant-se a les posicions altes de la classificació. El Lleida ha encadenat sis jornades sense perdre i suma quatre victòries consecutives al seu estadi,

L’equip lleidatà té una nova oportunitat per seguir escalant posicions. S’enfronta amb un rival directe que a la primera volta es va imposar per 2-1 als blaus.

S’estrena a casa com a tècnic del filial, després de debutar la passada jornada amb derrota a Vilanova

Però l’equip de Siviero és ara molt diferent del que va caure a La Almozara. No únicament ha incorporat quatre peces que s’han acoblat ràpidament a l’equip, si no que, a més, es mostra ara més competitiu. En els cinc partits d’aquesta segona volta ha aconseguit tres victòries i dos empats, resultats als quals se suma el triomf amb l’Eldenc amb què va tancar el 2016. Siviero té les baixes de Toño Vázquez i Mia Guasch, per lesió.

El tècnic del CD Ebro, Emilio Larraz, incidia ahir en aquest canvi que ha mostrat el Lleida. “Anem a un escenari important i davant d’un equip dels grans”, va assenyalar, i va recordar que el Lleida havia canviat “tota la plantilla respecte a la temporada passada. Va començar regular pel peatge que sempre s’ha de pagar quan es renoven tants jugadors, però clarament va a més. És un partit molt complicat, que ens arriba en un gran moment de confiança i il·lusió,” després d’haver derrotat el Badalona.

lleida

El Lleida B i l’EFAC Almacelles afronten demà un nou derbi lleidatà a la Primera Catalana (17.00, Gardeny), al qual cadascun arriba amb dinàmiques diferents. Mentre que el filial blau encara no coneix la victòria aquest 2017, l’equip d’Almacelles lluita per la zona alta de la clasificacion i somia a lluitar per l’ascens. El Lleida B només ha aconseguit un punt aquest any.

Ismael Mariani, nou tècnic del filial al passar Gerard Albadalejo a segon de Siviero, debuta a casa, després d’haver-se estrenat la passada jornada amb una derrota a Vilanova i la Geltrú (1-0). El tècnic reconeixia la necessitat de començar a guanyar partits, ja que s’ha situat perillosament a prop de la zona baixa de la taula.

“Sí que em fa respecte veure la zona de descens a quatre punts. Gerard em diu que acabarem a la zona mitjana i jo també crec que no tindrem problemes, però hem de començar a treure punts ja, sigui davant l’EFAC o davant del rival que sigui”, va comentar.

El Lleida B, a més, s’enfronta a un dels equips que marca més gols en aquesta categoria. “Per a mi és un dels millors equips del grup. Està en una bona dinàmica i té una plantilla que combina molt bé la joventut amb l’experiència”, va afegir.

Per la seua banda, David Giménez, entrenador de l’EFAC, va reconèixer que, a aquestes altures, ja poden començar a pensar en un objectiu ambiciós. “Estem molt contents de la temporada que estem fent. Tenim molta confiança i estem molt motivats. Volem somiar amb l’ascens”, explicava.

Pel que fa al partit de demà, va assenyalar que “un derbi sempre és un partit especial” i va dir que Mariani li donarà el seu segell a l’equip blau.

“No sabem quin equip ens trobarem, perquè és segur que amb Mariani canviaran. Només ha estat un partit al capdavant, de manera que és difícil de valorar quin tipus de partit ens plantejaran.”

L’equip firma el segon millor gener de la seua històriaL’espectacular arrancada d’any que està protagonitzant el Lleida l’ha portat a firmar el segon millor mes de gener de la seua història, amb tres victòries i un empat, només superat pel que va protagonitzar el 1950, la temporada de l’ascens a Primera divisió i empatat a punts amb uns altres vuit anys: 1949, 1966, 1984, 1993, 2000, 2009, 2014 i 2015. Els cinc primers partits d’aquest 2017, que s’han saldat amb tres victòries i dos empats, són la sisena millor arrancada de la història, encara que si guanya avui l’equip aragonès serà el segon millor inici després de les set primeres jornades, superat pel del 1950.

tracking