SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Assaig de la final de Copa amb Neymar i sense Piqué

La baixa del central, que s’uneix a la de Mascherano, deixa la defensa en quadre

Luis Suárez, Neymar i Messi, ahir durant l’entrenament.

Luis Suárez, Neymar i Messi, ahir durant l’entrenament.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors del FC Barcelona Gerard Piqué i Arda Turan són, per lesió, juntament amb les baixes ja conegudes de Javier Mascherano i Rafinha, les grans absències en la llista facilitada ahir pel tècnic blaugrana Luis Enrique Martínez, de cara al partit d’avui contra l’Alabès a Mendizorroza (16.15/beIN LaLiga). Al contrari, torna Neymar després de perdre’s la Copa davant de l’Atlètic per sanció. El partit amb l’Alabès arriba tot just tres dies després de conèixer que tots dos es veuran les cares el 27 de maig a la final de Copa.

L’absència de Piqué suposarà que el Barça viatgi a Vitòria amb la defensa en quadre, ja que amb la també lesió de Mascherano sols disposa de dos centrals: Jeremy Mathieu i Samuel Umtiti.

Els jugadors francesos formaran una parella gairebé inèdita al centre de la defensa, ja que únicament han jugat junts com a centrals en el partit que el Barça va guanyar a Eibar (0-4).

Encara que ha passat una volta sencera de la Lliga, ni Luis Enrique ni els seus jugadors han oblidat la visita de l’Alabès al Camp Nou, saldada amb una sorprenent victòria dels de Pellegrino per 1-2. “La sorpresa que va suposar aquest partit en el seu moment ja no ho és tant en la jornada 22, l’Alabès té uns números espectaculars i per a mi és l’equip revelació”, va apuntar el tècnic asturià, que va ser company d’equip del seu col·lega Mauricio Pellegrino quan eren jugadors al Barça. Sobre l’elecció de la seu de la final de la Copa del Rei va dir: “Hem jugat fa poc una final al Camp Nou i ens va encantar. L’any passat vam jugar al Calderón i també ens va encantar. Jugar al Bernabéu em dóna zero morbositat, és una polèmica que no m’interessa gens”, va concloure.

El tècnic també va valorar la multa imposada per Bartzokas als seus jugadors i a ell mateix per baix rendiment. “És curiós, potser és una solució per incentivar els seus jugadors o per autoreconèixer que han de millorar. Nosaltres encara no hem arribat a aquest nivell”, va fer broma.

tracking