SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“El públic s’ha emocionat amb nosaltres”

Borja Comenge va destacar el gran ambient del Barris Nord || “Contents per guanyar el líder”

Nevels celebra amb els seus companys la victòria sobre el líder Oviedo en un final de partit apoteòsic al Barris Nord.

Nevels celebra amb els seus companys la victòria sobre el líder Oviedo en un final de partit apoteòsic al Barris Nord.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entrenador de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge, es va mostrar molt content amb la victòria i també amb el gran ambient que es va viure ahir al Barris Nord. “L’ajuda del públic ens ha provat molt bé. Això és una cosa que s’ha de viure... i l’equip i els jugadors ho han viscut. Quan veus el pavelló amb aquest ambient, és una gran ajuda. El públic ha patit amb nosaltres i també s’ha emocionat amb nosaltres”, va valorar l’entrenador.

Del partit va comentar que “estem molt contents per haver guanyat el líder. Hem guanyat un molt bon equip, que ha mostrat el potencial que té. La baixa de Dani Pérez és molt important, però sense ell han guanyat la Copa i han guanyat el Palència”, va recordar.

Va afegir que “quan hem arribat al descans cinc punts per sota he pensat que el marcador no era just amb nosaltres. Ens hem trobat a gust des del principi, ells han impedit que ens n’anéssim en el marcador a còpia de triples. Però ens hem trobat amb cinc punts menys quan ens havíem proposat molt més”.

Va afegir que “en l’últim quart hem pogut remuntar el marcador, però a ells els sortien les coses i s’ha vist un partit d’anada i tornada fins que hem pogut guanyar amb una cistella al darrer segon”.

Sobre el percentatge de triples de l’equip, dos d’onze, va admetre que “ells són jugadors molt grans i Garrett no ha pogut tenir llançaments còmodes. Han defensat molt bé la línia de tres”, i va assenyalar que la clau va ser “un bon inici de partit i que tots els jugadors han aportat i han estat protagonistes. Cadascun dels jugadors ha contribuït d’una manera o una altra a la victòria”.

tracking