HOQUEI PATINS OK LLIGA

L'ICG Lleida assalta Riazor

Els llistats guanyen a la pista del Liceo, que no havia perdut encara aquesta temporada a casa || Lluís Tomàs va aturar un penal a Marc Coy a l’últim minut

David Torres, jugador del Liceo, intenta superar Joan Cañellas, de l’ICG Lleida, per llançar davant de Lluís Tomàs.

Històrica victòria de l’ICG Lleida a Riazor, pista del Liceo, on ningú havia aconseguit guanyar encara aquesta temporada (2-3). Els llistats, en un dels seus millors partits de la temporada, van aconseguir tres punts d’or en la seua lluita per la permanència, que va salvar Lluís Tomàs al darrer minut després d’aturar un penal a Marc Coy.

L’equip d’Albert Folguera, en l’últim compromís contra els gallets de l’OK Lliga, va saltar a la pista amb la màxima concentració, però als 4 minuts es va trobar amb el primer gol en contra, obra del capità corunyès, Antonio Pérez. A l’ICG Lleida li va tocar mantenir la calma i continuar amb el seu pla de partit, per no ensorrar-se i que els gallecs ho aprofitessin. Tanmateix, als 10 minuts va arribar un segon pal, ja que Andreu Tomàs no aconseguia transformar un penal. Però els lleidatans van mantenir el tipus durant uns minuts en què el Liceo va pressionar molt, posant a prova la defensa llistada. Als 16 minuts, l’ICG Lleida va aconseguir el premi a la seua resistència, quan l’argentí Darío Giménez va aconseguir el gol de l’empat, que va afectar més del que s’esperava el conjunt corunyès a la segona meitat. Va ser llavors quan els lleidatans van aprofitar les seues escasses oportunitats per tenir opcions de treure alguna cosa positiva d’una de les pistes més complicades de la competició. Andreu Tomàs, amb un llançament llunyà, feia saltar les alarmes a Riazor amb l’1-2 als 29 minuts. I poc després, l’ICG Lleida va aconseguir l’1-3. Tomàs, de nou, aconseguia sorprendre el porter gallec per atansar els llistats a una victòria per recordar. Tanmateix, tocava patir, ja que el Liceo té prou qualitat per remuntar un partit en escassos minuts. Quan en faltaven dotze per al final del partit, Di Benedetto va reduir diferències per als gallecs i posava en perill el triomf d’un ICG Lleida que va començar a passar-ho malament en defensa davant del setge dels locals. Tanmateix, també va gaudir de diverses ocasions per ampliar l’avantatge. Quan el partit arribava als darrers compassos, els col·legiats van assenyalar un penal a favor del Liceo totalment inexistent, que es va encarregar de llançar Marc Coy. Pero Lluís Tomàs va aconseguir aturar la pena màxima, cosa que va donar tres punts d’or a l’ICG Lleida a Riazor.

Dos gols d’Andreu a la segona meitat van posar contra les cordes el poderós Liceo corunyès

Albert Folguera, tècnic de l’ICG Lleida, es va mostrar molt satisfet per la victòria, encara que va reconèixer que no havien estat tan bé com en altres ocasions. “Ja tocava tenir una alegria, encara que no hem estat a l’altura d’altres vegades. Ho hem tingut a prop en partits contra altres equips grans i per fi ho hem aconseguit. Crec que fa unes setmanes que estem en una excel·lent línia de joc”, va afegir el tècnic.