HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

Salvació matemàtica

L’Associació escombra el Sant Esteve i certifica la permanència a set jornades per al final || Un parcial d’1-5 a la segona meitat va acabar sentenciant

Les jugadores de l’Associació van posar eufòriques després d’aconseguir l’objectiu de la temporada.

L’Associació Lleidatana d’Handbol va certificar ahir la permanència matemàtica quan falten encara set jornades per a la finalització de la Divisió d’Honor Plata, gràcies a una folgada victòria a la pista del Sant Esteve Sesrovires (20-28) i a la derrota de l’OAR Gràcia a casa davant l’Elda (19-23).

D’aquesta manera, les jugadores de Miroslav Vujasinovic avantatgen en 16 punts el penúltim classificat amb 14 en joc, per la qual cosa seguiran un any més en la categoria que la passada temporada van salvar en l’última jornada.

En les dos anteriors van evitar el descens als despatxos gràcies a les renúncies d’altres equips. L’Associació, que venia de guanyar dos dels tres últims partits, tenia una oportunitat immillorable per segellar la permanència. Visitaven el cuer i l’OAR rebia al tercer classificat. Aquesta vegada la lògica es va imposar i els dos resultats van somriure als interessos lleidatans. No obstant, l’equip no va arrancar bé, excessivament permissiu en defensa i imprecís en atac –va enviar tres pilotes al pal– (5-5, m.14). A partir d’aquí, l’Associació es va entonar i un parcial de 0-4 li va donar una còmoda renda que va mantenir fins a arribar al descans (9-13).

A la represa, i després d’uns minuts de tempteig (12-16), un altre parcial, ara d’1-5, va elevar la renda fins als vuit gols (13-21, m.44), suficient per no passar conflictes fins al final. Encara que el Sant Esteve va reaccionar (18-23), un altre 0-5 va acabar sentenciant una victòria que dóna la permanència matemàtica de les lleidatanes.