ATLETISME COMPETICIONS

Aleix Porras, doble campió català de 60 tanques i 200

Berta Cabanas guanya el Català de cros júnior a Caldes de Malavella

Les atletes del JA Arbeca amb la seua entrenadora, Sandra Sarri.

Dos atletes lleidatans, en diferents competicions, van pujar aquest cap de setmana a dalt de tot del podi. A Sabadell, al Campionat de Catalunya júnior en pista coberta, el corredor d’Alpicat Aleix Porras aconseguia dissabte passat un doblet en les proves de 60 metres tanques i en 200 metres. Per la seua part, la pallaresa Berta Cabanas es proclamava ahir campiona de Catalunya júnior de cros en la competició disputada a Caldes de Malavella (Girona).

Aleix Porras, que pertany al FC Barcelona, es proclamava dissabte campió de Catalunya de 60 metres tanques indoor per sisè any consecutiu, tot un rècord, i s’imposava amb un temps de 8”06. A més, completava el doblet en la prova dels 200 metres marcant un crono de 21”76, que és la seua millor marca personal en la distància.

En aquest mateix Català júnior de pista coberta de Sabadell, la lleidatana Maria Hernàndez (FC Barcelona) aconseguia una meritòria medalla de bronze als 60 metres tanques.

Berta Cabanas Tirapu, l’atleta de Claverol que pertany al FC Barcelona, també demostrava la seua qualitat, en aquest cas ahir al Campionat de Catalunya de cros, on s’imposava en categoria júnior.

En aquest mateix campionat les atletes de categoria cadet de la Joventut Atlètica Arbeca es van proclamar campiones per equips, per la qual cosa es van classificar per al Campionat d’Espanya per equips a Oropesa (Castelló). A nivell individual, Oxana Bonjorn va ser quarta, Aida Alemany va quedar cinquena, Andrea Alemany la dissetena, Miriam Pérez la vintena i Fiona Orpella va acabar al lloc 55. Val a dir que tant Oxana Bonjorn com Aida Alemany participaran el 23 de març a l’Estatal individual a Don Benito (Badajoz).

També en el Català de cros d’ahir, el lleidatà Eduard Alba va ser segon amb el CA Igualada cadet i es va classificar per a l’Estatal.

Finalment, divendres, al Gran Premi de València, Arnau Erta (FC Barcelona) va ser segon en 60 tanques amb 7”99, millor marca de la temporada, primer espanyol classificat i a 2 centèsimes del seu millor registre.