SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

El filial, més eficaç

El Lleida B s’emporta el derbi davant de l’EFAC gràcies a un gol a l’inici de la segona meitat de Jordi Martínez || Els d’Almacelles van portar el pes del partit i van tenir la possessió de la pilota, però els blaus van aprofitar un error del rival i van saber defensar-se

El partit va ser, com correspon a un derbi, molt disputat i intens.

El partit va ser, com correspon a un derbi, molt disputat i intens.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ismael Mariani estava molt content per la victòria, la primera que aconseguia en el seu segon partit al capdavant del filial. “Era un partit molt complicat perquè veníem d’una derrota i fa dos setmanes que estic aquí i falten molts conceptes per treballar. A més, ens tocava un dels millors equips de la categoria. Però hem millorat molt defensivament i en aquest aspecte hem estat espectaculars, de deu. És la manera de créixer com a equip”, va assenyalar Mariani.

Sobre el matx va dir que “la primera part l’he vist igualada en ocasions, encara que ells han tingut la possessió perquè tenen molta qualitat. En la segona penso que a partir del gol ens hem replegat bé”.

El tècnic del Lleida B va continuar elogiant el rival, del qual va dir: “Començant pel porter volen pujar amb la pilota jugada, amb molta qualitat.”

Per això va concedir encara més valor al triomf. “Necessitàvem guanyar. Potser si s’hagués produït un empat no passaria res tampoc, però hem sabut patir amb el resultat a favor. Cal dominar totes les facetes.”

El Lleida Esportiu B va sumar ahir tres punts de gran valor al superar l’EFAC Almacelles a Gardeny (1-0). Va ser un derbi molt intens i lluitat per les dos parts, en el qual el filial blau va aprofitar un error de marcatge a la sortida d’un córner per marcar el gol del triomf i després va saber defensar-se i ser competitiu com pretén i ja va dir en la seua presentació el tècnic Ismael Mariani.

Els jugadors del filial blau es van replegar després del gol davant d’un gran EFAC que va fer honor a la seua qualitat i filosofia de joc que ha imposat el seu jove tècnic David Giménez, ja que va portar el pes del partit i va tenir la possessió de la pilota durant tot l’encontre.

En la primera meitat, malgrat el domini dels visitants, hi va haver ocasions per a tots dos bàndols. Les ocasions a les dos àrees es van succeir des del xiulet inicial, en un primer temps elèctric i intens. Però tot s’ha de dir, l’EFAC va merèixer anar-se’n al descans amb avantatge i, en canvi, va fallar en la definició o es va trobar amb la bona actuació del porter. El porter del filial Joan Marc va haver d’anar a totes davant dels potents trets d’Hèctor Badia i Òscar Canadell, i a continuació va salvar volant sobre la línia de gol un llançament de falta de Roger Canadell abans del descans.

Per part del Lleida B, la seua contribució ofensiva va ser liderada bàsicament per Sergi Gómez, que va disposar de dos bones ocasions. En la primera, va enviar un xut desviat quan estava en bona posició, i en la segona va engaltar una col·locada volea que Jordi Chiné va treure al costat del pal. Al descans es va arribar amb el 0-0 inicial.

Tot just iniciar-se el segon període, un córner servit en curt, penjat a l’àrea per Genís Morera i rematat amb precisió de cap al fons de la xarxa per un Jordi Martínez que va entrar amb decisió a la pilota, va permetre als lleidatans obrir el marcador (1-0, min. 55). Va ser una acció de pissarra, a pilota aturada, que va eludir el marcatge de la defensa rival.

A partir d’aquell moment, el filial es va replegar i es va dedicar a contenir, amb pèrdues de temps incloses, un EFAC que continuaria mantenint la possessió de pilota de forma aclaparadora. Fruit de la tensió va ser expulsat Roger Canadell, ja en el temps afegit. Durant el partit, els jugadors d’Almacelles van reclamar un penal comès sobre Òscar Canadell.

El tècnic de l’EFAC Almacelles i exjugador del Lleida, entre altres equips, David Giménez, estava disgustat al final de l’encontre. Segons ell, “qui hagi vist el partit podrà dir que el Lleida B no és el just vencedor. Reconec les derrotes, però en aquest cas penso que no la mereixíem”. Giménez va explicar que “hem dominat tot el partit i hem creat moltes ocasions de gol a la primera part a l’haver-nos avançat en el marcador, però no les hem concretat i un error defensiu, de marcatge individual, ens ha condemnat”. Per al jove entrenador lleidatà hi va haver també diverses coses que no li van agradar. “Hi ha hagut un penal bastant clar a Òscar Canadell i moltes pèrdues de temps des de l’inici de la segona part quan el Lleida B ha marcat el gol. No ho sé, és una mica lleig per a un filial.”

“L’única realitat és que no hem sabut definir davant del gol. Però nosaltres insistirem en la idea de jugar bé, de mostrar bon futbol a la gent, encara que el resultat en aquest cas no ha acompanyat”, va concloure en la seua anàlisi del matx David Giménez.

El partit va ser, com correspon a un derbi, molt disputat i intens.

El partit va ser, com correspon a un derbi, molt disputat i intens.

El partit va ser, com correspon a un derbi, molt disputat i intens.

El partit va ser, com correspon a un derbi, molt disputat i intens.

tracking