futbol

El Tàrrega assalta el Borges

Els de Josep Maria Espasa encaixen la segona derrota de la temporada, la primera a casa || Mantenen l’avantatge en el lideratge gràcies a l’entrepussada del Solsona i els de l’Urgell s’atansen

Un jugador del Borges colpeja la pilota davant de l’oposició d’un rival.

El Borges va caure al seu terreny per primera vegada aquesta temporada davant d’un bon equip com és la UE Tàrrega, que confirma així el seu bon moment de forma. Els locals es van veure sorpresos pel bon inici del rival, que en el minut 15 ja dominava per 0-2. El Borges va reaccionar i es va recompondre, però malgrat disfrutar d’algunes ocasions, no va poder marcar el seu gol fins al minut 61, i això li va dificultar molt el partit.

El gol matiner de Joni (0-1) va agafar en fred el Borges. Els de l’Urgell, amb un bon plantejament d’inici i ben col·locats sobre el camp, van començar millor. Això es va aguditzar al quart d’hora de joc, quan Alberto va ampliar l’avantatge a l’enviar a la xarxa una bona passada de Joni després d’una gran jugada personal (0-2). La diferència en el marcador va ser un dur cop per al Borges, que es veia superat al mig camp i el va obligar a jugar contra rellotge la resta del matx.

De tota manera, els de Josep Maria Espasa van tenir una molt bona ocasió per reduir la renda visitant en el minut 20, però van estavellar una pilota al pal de la porteria de Ribera. També el conjunt blaugrana va tenir les seues oportunitats per marcar el tercer i la sentència, però ni Joni al 32, ni Jorba en el 35 van estar encertats en les rematades. Amb el marcador reflectint un clar 0-2 es va arribar al descans. Després del pas pels vestidors el Borges va prémer l’accelerador i va assetjar la porteria visitant. Fruit d’aquest assetjament, Tió aconseguia reduir la distància en el marcador anotant el buscat 1-2. El xoc va entrar llavors en una fase de molta intensitat i alguns nervis, amb el Borges intentant empatar per tots els mitjans i els visitants provant de mantenir l’ordre en defensa. Bona imatge de la intensitat viscuda en aquells minuts és la gran quantitat d’amonestacions que l’àrbitre va haver de mostrar, fins a un total de 14, totes grogues excepte la roja directa mostrada a un jugador de banqueta del Borges.

Finalment, el partit va acabar sense que el marcador registrés més canvis i la UE Tàrrega es va emportar tres valuosos punts del camp del líder, que li serveixen per atansar-se a la lluita per les primeres posicions d’una taula que el Borges continua liderant amb quatre punts més que el Solsona, que va encaixar la segona derrota consecutiva, i sis més que el Tàrrega.