SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

“L’objectiu és sortir a guanyar”

Luis Enrique advoca per oblidar-se del partit de tornada i encarrilar l’eliminatòria avui a París || El tècnic reconeix que s’estan plantejant fitxar un substitut del lesionat Aleix Vidal

L’expedició blaugrana, amb Leo Messi i Luis Suárez, a la imatge, a l’arribar a París.

L’expedició blaugrana, amb Leo Messi i Luis Suárez, a la imatge, a l’arribar a París.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Enrique va assegurar ahir en la prèvia del partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el París Saint-Germain al Parc dels Prínceps (20.45, TV3/A3) que no hi ha “millor resultat que guanyar”, ja que no pensa en la tornada al Camp Nou i sí en una eliminatòria davant d’un PSG d’“alt nivell” que els exigirà molt pel caràcter que ha donat al bloc Unai Emery. “He vist el PSG a un nivell alt, al nivell que se li suposa, amb perillositat associada a aquestes individualitats i és una eliminatòria complicada. El nostre objectiu com sempre és el de fer un gran encontre, intentar ser superiors i guanyar el partit, no plantejar-nos que n’hi ha un de segon i no hi ha millor resultat que guanyar el partit aquí”, va assegurar.

Del rival el preocupen “totes les virtuts que té”. “El seu joc en curt i en llarg, les accions ràpides per banda i les seues centrades, la capacitat de desbordar... Ens exigirà, potser estan millor estructurats davant i si superen la nostra pressió poden fer-nos mal”, va augurar.

Va assegurar que Piqué és una “màquina competitiva” i que està llest per jugar, després de descansar davant de l’Alabès per no arriscar. També va deixar la porta oberta a fitxar per la lesió d’Aleix Vidal, baixa cinc mesos per una luxació de turmell. “Sempre que es dóna una baixa d’aquest tipus i ens permeten fitxar és una possibilitat. És una baixa que podem notar, la nostra plantilla no és gaire extensa i fitxar és una possibilitat que estem estudiant, a veure si veiem una oportunitat que ens convenci”, va al·legar. En el bàndol gal hi haurà la important baixa de Thiago Silva.

tracking