SEGRE

SUCCESSOS

La Policia acudeix a l'hotel de Maradona a Madrid després d'una forta discussió amb la seua parella

Ni l'exjugador ni la seua parella han patit lesions

La Policia acudeix a l’hotel de Maradona a Madrid després d’una forta discussió amb la seua parella

La Policia acudeix a l’hotel de Maradona a Madrid després d’una forta discussió amb la seua parella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional i efectius sanitaris del Summa han acudit aquest matí a l'hotel Eurostars Mirasierra Suite, a Madrid, després de rebre un avís d'una "forta discussió" entre l'exfutbolista argentí Diego Armando Maradona i la seua parella, han informat fonts policials.

Les fonts han indicat que tant efectius de la Policia com els sanitaris van haver de desplaçar-se fins l'hotel madrileny a les 8.30 hores d'aquest dimecres alertats sobre la discussió.

En arribar al lloc, els metges van comprovar que ni Maradona ni la seua parella patien lesions, de manera que es van retirar, mentre que la Policia, en comprovar que cap dels dos no volia presentar denúncia, ho va fer poc després.

Maradona es troba a la capital d'Espanya amb motiu del partit de Lliga de Campions que aquesta nit juguen el Reial Madrid i el Nàpols, un dels equips amb què va jugar a Europa durant la seua carrera futbolística.

Dilluns a la nit, va protagonitzar un enfrontament a l'hotel amb un periodista de la Cadena Cope, segons van difondre ahir diversos mitjans de comunicació.

tracking