SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Divorci plantilla-Luis Enrique

El tècnic blaugrana, que no tenia clar si renovaria, veu ara compromès el seu futur al Barça a l’estar molt qüestionat pels jugadors || Ja sona l’argentí Jorge Sampaoli, del Sevilla

Luis Enrique, a la banqueta dimarts passat davant del PSG.

Luis Enrique, a la banqueta dimarts passat davant del PSG.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futur de Luis Enrique al Barça està en l’aire. Segons diversos mitjans, després de la humiliant derrota al Parc dels Prínceps de París davant del PSG per 4-0, el tècnic sortirà del club a causa dels mals resultats de l’equip. I, a més, es va parlar de la mala relació que té l’entrenador amb una part de la plantilla. Els jugadors clau estan desil·lusionats amb ell, el veuen incapaç d’aixecar l’equip i trobar solucions. Ja es parla de l’argentí Jorge Sampaoli, tècnic del Sevilla, com el seu possible substitut. La inesperada derrota davant del París Saint-Germain podria ser determinant per definir el futur de Luis Enrique. Tanmateix, no seria l’única raó. Fa temps que la plantilla no creu en ell i es veu cada vegada més probable que acabarà marxant al final de la temporada. Aquesta mala relació vindria d’abans. L’equip no està passant pel millor moment. A la Lliga és segon, a un punt del Reial Madrid, però a l’equip blanc li queden dos partits més per disputar. Els de Luis Enrique han punxat en 8 partits de 22 disputats. Van perdre davant d’Alabès i Celta, i van empatar davant d’Atlètic, Màlaga, Reial Societat, Reial Madrid, Vila-real i Betis.

El tècnic, que va oferir la seua cara més crispada fora del camp deixant amb la paraula a la boca Jordi Grau, periodista de TV3, tampoc va saber trobar respostes futbolístiques per aturar l’hemorràgia davant del PSG.

Després de la humiliant derrota per 4-0 a París, ahir va tenir una reunió molt tensa amb l’equip

Luis Enrique es va reunir ahir amb la plantilla abans de l’entrenament durant gairebé mitja hora per parlar sobre la derrota a París i les cares llargues després de la reunió deixaven ben palesa la tensió que es va viure durant la cimera, segons va informar Sport. Luis Enrique ja va tenir una topada amb Messi en la seua primera temporada i, després del partit davant del PSG, Busquets va declarar que no havien previst com jugarien els francesos.

tracking