SEGRE

FUTBOL VIOLÈNCIA EN L?ESPORT

Expedienten el tècnic del Verdú per agressió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El subcomitè de competició de la delegació territorial de la Federació Catalana de Futbol va acordar ahir obrir expedient, com estava previst, a l’entrenador del Verdú Raül Marín, al qual l’àrbitre Alaa El Azouzi Harit va acusar d’haver-lo agredit dins del vestidor, tal com va reflectir a l’acta i en un annex, a la conclusió del partit de diumenge passat de Tercera Catalana davant del Bellcairenc, que va finalitzar amb victòria d’aquest últim equip per 2-3.

A l’espera de la decisió que prengui el subcomitè en la seua pròxima reunió, després de presentar-se les corresponents al·legacions, l’entrenador del Verdú s’exposa a una sanció exemplar que podia ser de 25 partits per agredir el col·legiat, una cosa que el tècnic nega. Val a recordar que la setmana passada un juvenil del Cervera va rebre la màxima sanció en la història del futbol lleidatà amb dos anys de suspensió.

S’exposa a una sanció exemplar de 25 partits i la plantilla li dóna suport mitjançant una carta

Raül Marín va ser cessat pel Verdú arran de l’incident i també pel Balaguer, on entrenava en el futbol base. En un partit en què dirigia l’Infantil B del Balaguer davant de l’EF Tàrrega B (encara que no té llicència d’entrenador, segons fonts consultades), va ser expulsat i, segons l’acta arbitral, va entrar al vestidor i es va emportar la seua fitxa per no ser identificat. Raül Marín va rebre ahir el suport de la plantilla del Verdú amb una carta firmada pels capitans.

tracking