SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc mana a Austràlia

Marca el millor registre de la primera sessió del segon test, gairebé dos dècimes davant de Rossi || Viñales va ser quart i Lorenzo, onzè, a més d’un segon

Marc, rodant ahir durant la primera sessió d’entrenaments al circuit australià.

Marc, rodant ahir durant la primera sessió d’entrenaments al circuit australià.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez (Repsol Honda) va marcar ahir el millor temps en la primera jornada del segon test de pretemporada de MotoGP, que se celebra al circuit australià de Phillip Island fins demà. El lleidatà continua millorant les seues prestacions amb la nova Honda, amb la qual sembla que no té els problemes de l’any passat, i va ser el més ràpid del dia, només inquietat per l’italià Valentino Rossi (Yamaha), que va poder amb el seu puixant company Maverick Viñales, mentre que el balear Jorge Lorenzo (Ducati) es va quedar lluny de l’actual campió.

El de Cervera va acabar la primera presa de contacte amb el circuit oceànic, de diferents característiques al de Sepang, escenari del primer test fa unes setmanes, amb un temps d’1:29.497, encara una mica lluny del millor que va aconseguir Viñales amb la Suzuki l’any passat, d’1:29.131. El triple campió del món de MotoGP va firmar aquest registre al final del dia, en la volta 53 de les 68 que va fer, i va avantatjar en 186 mil·lèsimes Rossi, que just va fer el seu millor registre en el penúltim gir. Només uns altres dos pilots van baixar de la barrera del 1:30: l’italià Andrea Iannone, que va demostrar que la Suzuki continua sent competitiva i va ser tercer a 426 mil·lèsimes de Màrquez, i el mateix Viñales, el millor crono del qual, 1:29.989, el va fer en la seua volta 23. Dani Pedrosa (Repsol Honda) va ser setè a gairebé 800 mil·lèsimes del seu company d’equip i Lorenzo no va poder encara situar la seua Demosedici als llocs davanters, amb problemes amb el pneumàtic posterior, i va tancar el dia a l’onzena plaça, a més d’un segon de Màrquez.

El pilot de Cervera rebrà dilluns vinent a la Paeria el VIII Premi Internacional

“Hem tingut un dia bastant ocupat, perquè hem treballat molt el motor, ja que evidentment és diferent al que vam usar aquí l’any passat. Ha sigut un dia positiu, tot i que encara hem de continuar treballant”, va assenyalar el pilot de Cervera, que dilluns vinent rebrà el VIII Premi Internacional Ciutat de Lleida 2016, en un acte que tindrà lloc a les 11.45 hores al saló de plens de la Paeria.

tracking