SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“M’avala el meu treball”

Luis Enrique carrega contra la premsa després del desastre contra el PSG i diu que “les crítiques m’afecten zero” || En desvincula la renovació i del que passi

Luis Enrique ahir durant la roda de premsa.

Luis Enrique ahir durant la roda de premsa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique, va assegurar ahir que l’afecten “zero” les crítiques després de la derrota a l’anada de vuitens de Lliga de Campions davant del París Saint-Germain (4-0), i va assenyalar que el partit d’avui al Camp Nou davant del Leganés (20.45 hores) servirà per veure la resposta de l’equip “davant d’una situació difícil” com l’ocorreguda a França. “M’avala el meu treball. A qui li agradi bé, i a qui no, també.” El meu futur no dependrà del que ha passat ni del que vingui, va seguir dient sobre la seua renovació, que està en l’aire.

“Les crítiques m’afecten zero, perquè si no, no podria estar en aquest càrrec gairebé tres anys. No m’interessa el que puguin opinar. Nosaltres som els primers que fem autocrítica i els que intentem buscar solucions. Afortunadament, hi ha una distància considerable entre vosaltres (periodistes) i la meua persona”, va declarar en roda de premsa. “No m’atanso a tres passos d’un televisor o una ràdio ni borratxo”, va afegir.

En aquest sentit, Luis Enrique va restar importància a les “exageracions” vistes a la premsa després de l’entrepussada a França. “Aquest és un món d’exageracions. Jo penso que ni és negre ni és blanc, que hi ha molts matisos. Estem vius en tres competicions, en una estem un pèl tocats, però en les altres dos estem més que vius; en l’una som segons i en l’altra, a la final. Això, per als optimistes; per als pessimistes no dic res”, va indicar.

A més, el tècnic asturià va ressaltar que no poden centrar-se en un partit de tornada per al qual queda “un mes”, encara que el tindrà al cap “cada nit”. “L’hem marcat com una cosa important i ho tinc cap des de la nit del partit. Tenim quatre partits previs, clau a la Lliga, i convé centrar-se en el partit de demà (avui per al lector). Hi haurà temps per parlar del PSG”, va afirmar, i va tirar d’ironia a l’explicar què havia fet aquesta setmana. “He jugat molt al parxís amb la meua dona, que, per cert, em guanya”, va dir.

tracking