SEGRE
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software afronta avui un difícil examen a l’Onze de Setembre, on rep el Vendrell (12.00 hores), sisè classificat, amb l’objectiu de mantenir la bona línia dels seus últims partits i intentar fer un salt en la classificació. L’equip d’Albert Folguera encara el tram final del seu particular tourmalet, que l’ha portat a enfrontar-se de forma consecutiva als sis primers de la classificació. Va empatar 3-3 a Vic; va guanyar 2-3 la setmana passada a la pista del Liceo i va estar molt a prop de puntuar davant del Reus (7-6) i el Barcelona (4-6). Només li faltarà visitar el Voltregà el 18 de març. Prèviament, el 5 de març, rebrà el Girona.

“Hi ha hagut un canvi de xip. Fa diversos partits que juguem bé i amb alegria”, explicava ahir el tècnic, Albert Folguera, que recorda que el d’avui “serà un partit de les mateixes característiques que aquests últims, un rival amb molt bones individualitats” .

Va demanar tot el suport del públic que “ja es va emportar un bon sabor de boca el dia del Barça. Notem molt el seu suport i els animo que vinguin a ajudar-nos i que estiguin segurs que ho donarem tot”. D’altra banda, també va valorar que Darío Giménez “està cada vegada en un moment més espectacular”.

tracking