BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí la Seu visita avui la pista de l’Araski de Vitòria

Després de l’aturada per la disputa de la Copa, el Cadí la Seu torna avui a la Lliga Femenina amb una visita a la difícil pista del Lacturale Araski de Vitòria (12.00), amb l’objectiu de sorprendre un rival que a la primera volta va guanyar de 6 punts a la Seu d’Urgell.

El tècnic del Cadí, Joan Carles Pié, creu que el descans haurà anat bé a l’equip. “Després veurem com vam competir, però en principi aquestes aturades van bé, tant per recuperar algunes jugadores que tinguin molèsties, com mentalment.” En canvi, l’Araski va participar a la Copa, de manera que acumula més desgast.

Pié, que té la baixa de Marta Montoliu, afegeix que “veig l’equip bé per encarar la recta final de la Lliga amb ganes. Intentarem guanyar per allunyar-nos del fantasma dels llocs de baix i per intentar competir fins al final”, va afegir, apuntant cap al play-off.

Quant al rival d’avui, el tècnic va destacar que “és un equip fort. Malgrat que és un acabat d’ascendir, va fer bons fitxatges i va ser capaç de ficar-se a la Copa. No serà un partit fàcil. Hem d’estar molt concentrats”.

El Cadí la Seu arriba a aquest partit, que tanca la Jornada 19 de la Lliga Femenina, classificat al lloc 8, amb 8 victòries i 10 derrotes, mentre que les alabeses ocupen la cinquena posició, amb un balanç de 9 victòries i 9 derrotes.

Un triomf de les urgellenques suposaria un gran pas, no només de cara a la lluita per entrar al play-off, ja que també els permetria allunyar-se encara més de les últimes posicions.