EL MILLOREL PITJOR

Final de la ratxa

El Lleida perd a Sagunt després d’un error defensiu i per la falta de rematada, al cap de set jornades d’imbatibilitat || L’àrbitre va expulsar Cristian Gómez mentre escalfava a la banda i el porter Álvaro Campos, en un embogit temps afegit

Andriu va acabar de porter després de l’expulsió d’Álvaro Campos.

El Lleida va posar punt final a la ratxa de set partits sense perdre amb una dolorosa derrota davant de l’At. Saguntí (1-0), ahir al Nou Camp de Morvedre. Un tremend error defensiu de Quintillà, al no aconseguir controlar una pilota, va permetre una espectacular rematada d’Àlex Felip (65’) que va recordar el que va aconseguir Di María davant del FC Barcelona, la setmana passada, en el partit de Champions.

Però fins i tot més que la derrota, fa més mal la forma en què es va produir i la seqüela que deixa de cara al partit de dissabte vinent davant de l’Hèrcules. Els de Siviero iniciaran davant de l’equip alacantí el seu particular Tourmalet, ja que seguirà amb Vila-real B, Alcoià, At. Balears i, al final, el Barcelona B. Dissabte tindrà les absències per sanció d’Álvaro Campos, Cristian Gómez i Òscar Rubio. El primer expulsat per entendre l’àrbitre –que no va tenir el seu dia– que va tocar la pilota amb la mà fora de l’àrea, al sortir a desbaratar una jugada de Beni, quan la pilota li va rebotar clarament a la cara. L’expulsió de Gómez encara va ser més sorprenent. Va ser amonestat mentre escalfava i va veure la segona groga a l’entendre l’àrbitre que tardava massa a mostrar-li el dorsal. Òscar Rubio descansarà al veure ahir la seua cinquena targeta groga.

La reaparició com a titular de Miki Muñoz i l’actitud de l’equip, malgrat la derrota, ja que va lluitar fins al final

El partit, en el diminut, curt i estret camp saguntí, no va ser bonic però sí intens. Animat pel seu públic –sorollós, insolent i agressiu, posant pressió tant a l’àrbitre com al rival–, el Lleida es va veure obligat a jugar un duel molt físic, amb xocs constants en la disputa de la pilota –en el minut 17, l’At. Saguntí ja havia comès la setena falta– i en el qual es veia que una acció aïllada, com així va ser, acabaria decidint el nom del guanyador. Nierga (10’) va ser el primer a intentar-ho amb un cop de cap desviat; Miki Muñoz, que va tornar en gran a l’equip, també la va tenir en dos rematades als 21 i 35 minuts, que va aturar, no sense problemes, el porter local, Lluna. I Casares també va tenir la seua al 27 en una rematada llunyana. L’At. Saguntí, tosc però més intens, també va vorejar el gol al primer temps amb una enverinada centrada de Keita (17’), un cop de cap del central Óscar (41’) i un u contra u de Querol (45’). Però davant hi havia un impecable Álvaro Campos. El segon temps es va iniciar de la mateixa manera, amb un xut desviat de Javi López (55’), abans que arribés la jugada clau. Quintillà no va aconseguir controlar una pilota i Àlex Felip no va desaprofitar l’ocasió. El Lledia va acusar el gol i encara que no va abaixar els braços, sí que va tenir una notable davallada en el rendiment. L’At. Saguntí va començar a matar el partit amb moltes faltes i el Lleida va respondre de la mateixa manera, malgrat que semblava clar que en sortiria perdedor. Al·luvió de targetes, expulsions i molts nervis, amb un embogit temps afegit i una última ocasió per a Òscar Rubio (92’) que va acabar en córner.