Isco, amb dos assistències, lidera el triomf del Madrid sobre l’Espanyol

‘Hat-trick’ de Gameiro en l’Sporting-Atlètic

Carvajal i Piatti, amb màscara, en una acció del partit d’ahir.

Un brillant partit d’Isco Alarcón, que va il·luminar la victòria del Reial Madrid davant l’Espanyol (2-0) amb dos assistències a Álvaro Morata i Gareth Bale, va ser suficient per al conjunt blanc per emportar-se tres punts amb els quals es manté còmode en el liderat de la Primera divisió.

Les aparicions d’Isco al llarg dels 90 minuts van ser clau per al conjunt blanc, que en moltes fases del xoc es va encallar davant d’un rival que no va voler jugar gaire. El centrecampista malagueny va anar teixint la victòria i amb dos canonades va segellar el destí dels barcelonins.

Isco va aparèixer a l’onze inicial després del partit davant el Nàpols, gràcies al fet que Zidane va apostar per fer rotacions. Necessitava donar descans a alguns jugadors i va asseure James, Casemiro i Marcelo. Keylor Navas, Benzema i Modric no van ser convocats. I Sergio Ramos, amb un problema al maluc, també es va quedar a la grada.

D’altra banda, tres gols en quatre minuts, entre el 81 i el 85, del davanter francès Kevin Gameiro van desequilibrar el partit entre l’Atlètic de Madrid i l’Sporting de Gijón a El Molinón i van donar la victòria al conjunt madrileny (1-4) per consolidar-lo en la quarta plaça. El de Gameiro va ser un dels hat-trick més ràpids de la història recent de la Lliga espanyola, amb els de Bebeto (1995-1996) i David Villa (2005-2006).

En els altres dos partits que es van disputar ahir, l’Alabès es va imposar per 0-1 al camp del Deportivo i el Sevilla va vèncer amb patiments l’Eibar, a pesar del 2-0 final.