Hoquei

L'ICG Llista cau davant el Vendrell

Derrota dels d’Albert Folguera (4-7), que han pagat cars els seus errors

L’ICG Llista cau davant del Vendrell

L’ICG Software ha perdut avui davant el Vendrell (4-7), un dels grans de l’Ok Lliga, en un partit en el qual l’equip d’Albert Folguera ha pagat molt cars els seus errors, davant d’un rival molt encertat en atac.

El partit no ha començat gens bé per als lleidatans. Als 11 minuts l’equip local ja havia comès 9 faltes, per només 2 dels visitants, mentre que el marcador ja era de 0-2. El Llista s’ha queixat, amb raó, d’un mal arbitratge que no ha mesurat igual les accions dels dos equips. Gil ha marcat el 0-3 en el minut 20, però un gol de Carlos Trilla al 22 (1-3), ha mantingut vives les esperances dels locals.

En la segona part el Llista ha millorat, però s’ha trobat molt aviat amb l’1-4 de Navarro (28), al qual ha respost Andreu Tomàs amb el 2-4 en el minut 30. En el 35, al 2-5 de Jordi Creus ha respost immediatament Darío Giménez amb el 3-5 i, dos minuts més tard, Borja López ha marcat el 4-5, de penal.

Rosacalbas ha aprofitat un lanzamiendo directe per marcar el 4-6 i Darío Giménez, a falta de 5 minuts, ha desaprofitat una falta directa que hagués mantingut viu el Llista. El 4-7 de Navarro, en el minut 47, ha estat la sentència definitiva per als lleidatans.