SEGRE

DEPORTES_LUNES

El Lleida B s'exhibeix a casa

Els blaus sumen la segona victòria consecutiva al seu camp i ja són novens || El bon treball de l’equip i els gols de Viñes, Morera, Borda i Sergi Gómez, el més destacat

El Lleida B va tornar a guanyar mostrant-se sòlid i donant mostres de qualitat en el joc.

El Lleida B va tornar a guanyar mostrant-se sòlid i donant mostres de qualitat en el joc.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu B es va exhibir davant del Viladecans (4-1) amb un partit brillant que li va servir per golejar un rival que avança a la classificació al sumar la segona victòria consecutiva. Els jugadors dirigits per Ismael Mariani, en un partit molt complet, van superar el seu rival en totes les facetes i gràcies a la seua contundència ofensiva van forjar una victòria de mèrit construïda a partir de la pissarra, els xuts llunyans, les internades per la banda i la traça de tot l’equip. El partit va començar amb un Lleida B molt concentrat per vèncer en les pilotes dividides. Intensitat i serietat per no caure, amb el pas dels minuts, en les provocacions del rival. Malgrat això, el primer gol es va fer esperar fins gairebé el moment del descans, quan Viñes va rematar de cap una jugada d’estratègia des de la cantonada (1-0).

A la represa, el partit va seguir per la mateixa via fins que una genialitat de Morera, una paràbola des de 40 metres que va sorprendre el porter visitant, sentenciava el partit (2-0). Tot seguit, Borda, entrant amb tot per rematar de cap un córner, posava el 3-0 en el marcador i encara hi va haver temps perquè Sergi Gómez completés la golejada després de l’enèsima centrada lateral (4-0). Ja en el temps de descompte, el Viladecans va aconseguir el gol de l’honor amb un bon xut de Triguero.

Amb aquesta victòria, el Lleida Esportiu B recupera les bones sensacions que va deixar en la primera volta i ascendeix a la novena posició. A més, els blaus van aconseguir la victòria més àmplia de tota la temporada i la il·lusió pel nou projecte, amb Ismael Mariani al capdavant, sembla haver calat dins del vestidor.

“Les victòries ens donen ànims per aspirar a més” El tècnic del Lleida Esportiu B, Ismael Mariani, va valorar així la victòria tot just finalitzar el partit: “La primera part ha estat molt intensa, molt igualada. Hem arriscat, hem tingut la pilota i hem creat ocasions, però sense materialitzar-les. Ja en la segona, ens hem avançat i a partir d’aquí tot ha vingut de cara.” El tècnic, que fa unes quantes setmanes que ostenta el càrrec, va dir que estava “molt content pel resultat i per l’actitud de l’equip. És la nostra segona victòria consecutiva, les dos a casa, que ens donen ànims per continuar creixent, lluitant per aquest projecte i aspirant a aconseguir més.”

El Lleida B va tornar a guanyar mostrant-se sòlid i donant mostres de qualitat en el joc.

El Lleida B va tornar a guanyar mostrant-se sòlid i donant mostres de qualitat en el joc.

tracking