EL MILLOREL PITJOR

Reacció tardana del Linyola

Els de Joan Balcells milloren després del descans i voregen la remuntada || El Mollerussa continua la bona ratxa de joc i resultats i ja és quart, de manera que avança en la classificació el Linyola

El Linyola i el Mollerussa van disputar un emocionant partit en el qual va acabar imposant-se l’equip visitant.

El Mollerussa es va emportar el duel de rivalitat del Pla d’Urgell a l’imposar-se en un bon partit al Linyola. Aquesta valuosa victòria serveix al Mollerussa per avançar a la taula el Linyola i ara els d’Edu March ocupen la quarta plaça classificatòria. En canvi, el Linyola perd un lloc i ara és cinquè. Els locals van començar molt malament el partit i se’ls va veure poc frescos i amb poques idees en el joc. També, i contra el que sol ser habitual, es van mostrar insegurs en defensa i van concedir algunes facilitats al seu rival. El Mollerussa va veure els problemes del Linyola i, més ben situat sobre el terreny de joc, es va mostrar superior en aquesta fase del partit i va provar d’aprofitar-se’n per treure’n partit. Encara així, tampoc va poder crear gaire perill en les proximitats de Caba i va haver de ser l’estratègia la que va obrir el partit a favor seu.

Així, en el minut 31, Tàpies va aconseguir el seu primer gol i obria el marcador del partit al rematar a la xarxa un córner. El gol va assentar una mica més el Mollerussa i va intranquil·litzar encara més el Linyola que no trobava la seua línia habitual de joc. Les coses van anar a pitjor per als locals en el minut 38, perquè el Mollerussa va aprofitar un error defensiu dels de Joan Balcells per marcar el 0-2, en una més que probable posició il·legal. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la segona meitat el Linyola va mostrar molta més actitud i el seu joc va ser molt més reconeixible. Malgrat això, Tàpies va augmentar la dificultat del propòsit local a l’aconseguir el segon gol del seu compte particular i deixar el marcador en un clar 0-3. El Linyola no es va rendir i Apha va marcar l’1-3 en un ràpid contraatac que va trobar l’esquena de la defensa visitant. Tot just tres minuts més tard va arribar el 2-3 per mitjà de Mestres, en una altra bona jugada de conjunt dels locals.

Amb 20 minuts davant i el Linyola en una bona línia les possibilitats van semblar factibles per obtenir almenys un dels tres punts en joc, però el Mollerussa va saber defensar la seua mínima renda i el Linyola, encara que ho va intentar, no va poder tornar a marcar i la reacció va quedar sense premi. La setmana vinent el Linyola té una complicada visita i viatja a Solsona, i el Mollerussa rep l’Organyà esperant prolongar la bona dinàmica.