SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Sotrac i sense liderat

El Balaguer no passa de l’empat davant del Suburenc, un equip de la zona baixa, en un dels seus pitjors partits || El club decideix finalment recórrer la sanció

Joan intenta controlar una pilota davant de l’oposició d’un jugador del Suburenc.

Joan intenta controlar una pilota davant de l’oposició d’un jugador del Suburenc.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Balaguer va deixar escapar dos punts, aquesta vegada en terreny de joc propi, en un dels pitjors partits que l’equip roig ha disputat al Municipal aquesta temporada. L’equip de Jordi Cortés no va passar de l’empat (1-1) davant del Suburenc, un equip de la zona baixa de la classificació, que va suposar, a més, la pèrdua del liderat, que ara ocupa el Santboià. En una setmana, el Balaguer ha passat de ser líder, amb 4 punts d’avantatge, a ser segon, després d’una sanció de tres punts per alineació indeguda i l’empat d’ahir.

Els locals van sortir sobre el terreny de joc amb algunes sorpreses, algunes de positives, com la titularitat de Mikel, que va demostrar tenir un lloc a l’onze titular malgrat els pocs minuts de què disposa. Però també negatives, com la suplència d’Isaac, un jugador incombustible que treballa l’indicible al centre del camp.

Precisament va ser en aquesta zona on el Balaguer va fer aigües en molts moments del partit, amb molts jugadors atacants, però amb una gran zona que no era de ningú, en la qual Massana va naufragar, sense aconseguir el control del partit, davant d’un rival de la zona baixa, que va aconseguir posar en un compromís els locals, i fins i tot va tenir alguna oportunitat d’avançar-se en el marcador. El porter Alfred va poder evitar-ho amb la punta dels dits en una gran intervenció.

En el primer temps hi va haver poques ocasions de gol, i no va ser fins ben entrada la mitja hora que Sergi, un dels millors del partit, va ser abatut a l’interior de l’àrea. Adrià, de forma magistral, va transformar la pena màxima (0-1, 36’). Amb el gol, el Suburenc es va ensorrar i van arribar un parell d’oportunitats locals que podien haver sentenciat el partit. Adrià, en el minut 41, va servir una falta que va sortir fora per poc i Galceran va tenir l’oportunitat a boca de canó. Però el porter David, amb una gran intervenció, va evitar el gol.

En el segon temps, amb un Balaguer desconcertat, el Suburenc va aprofitar una falta lateral per marcar l’empat amb una rematada de cap de Sarabia (1-1, 54’). A partir d’aquest moment, el partit es va trencar amb atacs per part dels dos equips i, encara que el Balaguer, per la seua superioritat tècnica, va ser més a prop de l’àrea rival, no va aconseguir el seu objectiu, deixant escapar dos punts i, d’aquesta manera, el liderat.

D’altra banda, el club ha decidit finalment presentar un recurs contra la sanció que va rebre per alineació indeguda d’Asier Eizaguirre. Encara que en principi des del club es va assegurar que l’acataven i fins i tot el president va arribar a demanar perdó a socis i aficionats, assumint la responsabilitat de l’error, el club opta ara per presentar un recurs.

“Aquests partits a casa s’han de guanyar sí o sí”  L’entrenador del Balaguer, Jordi Cortés, es va mostrar molt disgustat pel resultat i va lamentar que s’haguessin escapat dos punts molt valuosos. “Jo no entenc com podem deixar escapar punts amb equips que, amb tot el respecte, estan a la zona baixa de la classificació”, va explicar a la conclusió del partit.

Joan intenta controlar una pilota davant de l’oposició d’un jugador del Suburenc.

Joan intenta controlar una pilota davant de l’oposició d’un jugador del Suburenc.

tracking