SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida impugna la derrota

Presenta al·legacions per la possible alineació indeguda del jugador Keita, del Saguntí || Si el jutge únic confirma que no podia jugar, guanyarà el partit

Keita, amb el dorsal 9, el jugador de l’At. Saguntí pel qual el Lleida ha impugnat el partit.

Keita, amb el dorsal 9, el jugador de l’At. Saguntí pel qual el Lleida ha impugnat el partit.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ha impugnat el partit que va perdre dissabte passat per 1-0 al camp de l’At. Saguntí. El club ha presentat un escrit d’al·legacions davant del Jutge Únic de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), per la suposada alineació indeguda del davanter local Keita Karamokova. Si el jutge dóna la raó al club lleidatà i confirma que el jugador de l’At. Saguntí no podia jugar, donaria el partit per guanyat als lleidatans.

L’At. Saguntí va fitxar Keita l’últim dia del mercat d’hivern, procedent del CF Peralada, de la Tercera divisió catalana. El davanter ja ha marcat quatre gols amb el club valencià. El Lleida entén que al futbolista li falta una documentació, l’autorització que la RFEF ha de firmar a tot futbolista estranger que vulgui jugar a la Segona divisió B, tal com exigeix la reglamentació. El Jutge Únic de Competició ha de resoldre, en principi aquesta mateixa setmana, si el futbolista té la documentació en regla.

En la temporada 2012-13, el Lleida ja va guanyar tres punts com a conseqüència d’una impugnació per alineació indeguda. Llavors es va tractar d’un partit de Lliga de principi de temporada al camp de la UD Logronyo. El partit va finalitzar 1-1, però el club va reclamar perquè un futbolista de l’equip riojà, Víctor Fernández, tenia pendent de complir una sanció de la Copa del Rei. El jutge únic va confirmar que el Lleida tenia raó i li va donar el partit per guanyat per 0-3. El Lleida també està pendent de la resolulció d’aquest mateix jutge en el recurs presentat contra la targeta roja que va veure el porter Álvaro Campos dissabte. Les imatges demostren que va tocar la pilota fora de l’àrea amb la cara i no amb la mà.

El juvenil Bojan Radulovic, convocat per la Catalana sub-18 El davanter del Lleida Juvenil, Bojan Radulovic, ha estat convocat per la Selecció Catalana sub-18 per prendre part en els entrenaments que té programats la Federació Catalana de cara a la segona fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Les sessions tindran lloc avui a Sabadell.

tracking