SEGRE

FUTBOL

Javier Mateo, porter suplent del Lleida: “Estic preparat per jugar”

Javier Mateo, porter suplent, debutarà dissabte amb el Lleida si sancionen avui Álvaro Campos || L’andalús ja ha disputat 81 partits a Segona B

Javier Mateo, porter que podria debutar dissabte amb el Lleida.

Javier Mateo, porter que podria debutar dissabte amb el Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Javier Mateo, porter suplent del Lleida, va assegurar ahir que està preparat per debutar dissabte contra l’Hèrcules, en el cas que Álvaro Campos sigui sancionat avui per l’expulsió davant de l’At. Saguntí, si no prosperen les al·legacions que ha presentat el club. “Des que vaig arribar estic preparat per a una oportunitat”, va assenyalar. “Intentaré ajudar l’equip des de dins del camp i estic preparat per a això al cent per cent”, va reiterar.

Mateo, fitxat l’estiu passat del Linense, té 26 anys i ha disputat 81 partits a Segona B amb el seu anterior equip, en quatre temporades. Sobre el fet que l’oportunitat li arribi per una sanció del seu company, va explicar que “les sancions, les lesions o les decisions del míster formen part del futbol. Intentaré aprofitar l’oportunitat”.

Va admetre en aquest sentit que suportar la suplència “fàcil no és. La posició de porter és peculiar. Juga un company i si ho fa bé és molt difícil entrar. Però jo estic content amb el treball que estic fent”. Sobre la possibilitat del debut va explicar que “l’afronto amb moltes ganes” i va recordar que “ja he jugat els meus partits en aquesta categoria, tinc bastanta experiència i he jugat davant de rivals grans del perfil de l’Hèrcules. Confio en mi mateix”.

Reconeix que “vaig arribar tard i Álvaro ja estava competint, per la qual cosa he hagut de remar a contracorrent”, va afirmar Mateo.

“Quan vam presentar la fitxa de Keita vam presentar tots els papers que ens van exigir. Té fitxa professional, contracte de feina, permís de residència i l’autorització de la Federació”, va afegir.

L’At. Saguntí diu que la documentació de Keita està en regla Juan Manuel Domingo, president de l’Atlètic Saguntí, va afirmar ahir que Keita Karamokoba, el jugador guineà del seu equip l’alineació del qual ha impugnat el Lleida, té tota la documentació en regla i que no hi ha cap dubte que podia jugar dis sabte. “Estem tranquils. Hem demanat informació a la Federació Espanyola i ens han deixat tranquils”, va explicar.

tracking