SEGRE

PIRAGÜISME

Lleida allotjarà aquest any vuit proves estatals de piragüisme

El Parc del Segre s’estrenarà en el descens amb un Campionat d’Espanya || Sort, Arfa i Ponts també acolliran competicions

El Parc del Segre acollirà aquest any proves d’eslàlom i descens.

El Parc del Segre acollirà aquest any proves d’eslàlom i descens.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Espanyola de Piragüisme ha oficialitzat el calendari de proves per al 2017, del qual vuit se celebraran a la província de Lleida. La Seu d’Urgell i Sort seran les localitats que més competicions acolliran durant aquesta temporada, amb cinc i tres, respectivament.

La capital de l’Alt Urgell, i més en concret el canal olímpic del Parc del Segre, serà especialment protagonista en una modalitat poc habitual, el descens en aigües braves. Amb vista al Campionat del Món que organitzarà el 2019, paral·lelament al d’eslàlom, la seua especialitat estrella, la instal·lació urgellenca acollirà aquest any el Campionat d’Espanya de les dos modalitats, els dies 17 i 18 de juny. L’esprint se celebrarà al mateix canal olímpic, mentre que l’estil clàssic està previst que es disputi al riu Segre, en un tram d’entre 3 i 6 quilòmetres amb sortida a la Seu i arribada a la població d’Arfa. Aquesta petita localitat del municipi de Ribera d’Urgellet serà escenari el 26 i 27 d’agost de l’altre campionat estatal que recalarà a Lleida, concretament el de la Lliga de Joves Promeses d’eslàlom, la primera Copa d’Espanya del qual es disputarà a Sort el 22 i 23 de juliol.

En la modalitat d’eslàlom, la Seu d’Urgell allotjarà dos de les quatre proves del calendari de la Copa d’Espanya, concretament la segona i tercera, els dies 1 i 2 d’abril i 6 i 7 de maig respectivament, mentre que la quarta se celebrarà el 24 i 25 de juny a Ponts, que havia sospesat la possibilitat d’organitzar el Campionat d’Espanya, encara que finalment es disputarà a Sabero (Lleó). Finalment, en estil lliure o freestyle, Sort organitzarà dos competicions estatals els dies 15 i 16 de juliol, totes dos valedores per a la Copa d’Espanya absoluta i per a la Lliga de Joves Promeses, amb vista al Mundial del 2019.

tracking