SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça veu ara com una final la visita a l’Atlètic

Ter Stegen afirma que “anirem a guanyar perquè necessitem els tres punts”

Ronaldinho i Bartomeu al costat de nens de l’illa xinesa de Hainan.

Ronaldinho i Bartomeu al costat de nens de l’illa xinesa de Hainan.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça va tornar ahir als entrenaments després de tres dies lliures per preparar el transcendental partit de diumenge (16.15, beIN La Liga) al Calderón contra l’Atlètic. Després de la derrota del Madrid dimecres a València, les opcions a la Lliga s’han reactivat i el duel s’ha convertit en una final que marcarà l’esdevenir de la temporada, amb la imperiosa necessitat de canviar la imatge que van oferir els blaugranes davant del PSG i el Leganés. En aquest sentit, Luis Enrique, que no està gens satisfet amb la situació, coincidint amb el públic del Camp Nou, podria introduir alguna variació tàctica per agitar l’equip a causa de la importància dels tres punts.

Ter Stegen va analitzar ahir el partit de diumenge al Calderón i va dir que l’equip està centrat a continuar aspirant al títol de Lliga. “Serà un partit interessant, com sempre quan hem jugat amb l’Atlètic. Estem expectants, serà difícil, però anirem a guanyar perquè necessitem els tres punts. L’objectiu és fer l’equip encara més gran encara i millorar sempre a nivell individual i com a grup. Cal fer passos importants a la Lliga”, va assenyalar ahir el porter alemany.

També va assenyalar sobre la tornada davant del PSG que “serà difícil, però tenim possibilitats de seguir a la Champions”.

El Barça pot sortir líder del Calderón diumenge, ja que el Madrid, que encara té pendent el partit ajornat davant del Celta, és a un punt a la taula i diumenge (20.45, Movistar Partidazo) visita el complicat camp del Vila-real.

tracking