FUTBOL EUROPA LEAGUE

El Celta guanya 0-2 a Ucraïna i passa a vuitens

Athletic i Vila-real queden eliminats

Els jugadors de l’Apoel celebren un dels gols davant de l’Athletic.

El Celta va ser l’únic dels tres equips espanyols que va aconseguir accedir ahir als vuitens de final de l’Europa League. Un gol d’Aspas a l’últim minut, després d’un penal molt discutit sobre Guidetti, va forçar la pròrroga. En el temps extra Cabral va fer el definitiu 0-2 que classifica els celestes, que a l’anada havien perdut davant del Xakhtar Donetsk ucraïnès per 0-1.

Per la seua part, l’Athletic i el Vila-real van quedar fora. Els bilbains, que a l’anada havien vençut 3-2, van desaprofitar l’enorme domini que van exercir sobre l’Apoel de Nicòsia al GSP Stadium de la capital xipriota i van caure eliminats d’una Lliga Europa en què tenien posades moltes il·lusions i de la qual els ha deixat fora l’enorme empenta del conjunt local, que va remuntar l’eliminatòria amb un triomf per 2-0.

Al seu torn, el Vila-real, que el mateix matí va ser rebut en audiència al Vaticà pel papa Francesc, va guanyar a l’Olímpic de Roma per 0-1 (gol del colombià Santos Borré) però amb una renda insuficient per poder remuntar els quatre gols que li havia endossat el conjunt italià al partit d’anada al Madrigal (0-4).