SEGRE

El Lleida juga els dissabtes per pressionar els rivals

Ho admet el club i de les 5 victòries seguides a casa, les 3 últimes són aquell dia

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu, que acumula cinc victòries consecutives a casa que li han permès remuntar el vol després d’un fluix inici de temporada, ha jugat en dissabte les últimes tres i tot és a causa, segons el club, d’una estratègia per posar pressió als rivals que solen jugar els diumenges. Un fet inusual no només en els últims anys sinó en tota la història del club incloent quan es denominava la UE Lleida, excepte si el partit era televisat.

Demà davant de l’Hèrcules, l’equip jugarà el quart partit consecutiu en jornada sabatina, aquesta vegada a les 20.00. En l’anterior al Camp d’Esports, l’11 de febrer, va guanyar l’Ebro per 1-0 i abans el Prat (28 de gener) per 2-0 i el Badalona (7 de gener) per 3-2. Els altres dos triomfs consecutius van ser amb l’Eldenc en diumenge (18 de desembre) per 2-0 i Llagostera en divendres (2 de desembre) per 2-1.

Encara que hi ha veus entre l’afició que reclamen tornar a jugar els diumenges a les 17.00 hores, el canvi de dia està sortint bé. “Quan vam entrar en una bona dinàmica vam pensar que seria bo continuar jugant els dissabtes per ficar pressió als rivals. És tot una estratègia”, va explicar el director esportiu, Jordi Esteve.

GUSTAVO SIVERO ENTRENADOR DEL LLEIDA ESPORTIU  Clica per veure el vídeo “Les normes són per a tothom igual, per al Saguntí i per a nosaltres” El tècnic del Lleida Esportiu, Gustavo Siviero, es va referir a la impugnació del partit davant de l’Atlètic Saguntí per possible alineació indeguda indicant que “les normes hi són per complir- les. Guanyar o perdre als despatxos sembla una mala paraula i tots posem el crit al cel, però si fos el Lleida el que hagués incorregut en alguna anormalitat doncs ho hauria de pagar i ja va passar això”, va dir Siviero que, no obstant, no acusa l’equip valencià “perquè és un supòsit fins que no hi hagi resolució”. Pel que fa a l’Hèrcules va dir que “haurem de treure la nostra millor versió davant d’un potent rival”. Va expressar la seua confiança en Javier Mateo, que rellevarà el sancionat Campos a la porteria, i sobre les cinc baixes (a banda de Campos, Gómez, Rubio, Vázquez i Mia) va assenyalar que és possible que canviï el dibuix tàctic. “Tenim prou solucions i capacitat per resoldre la situació”, va dir.

El Lleida juga els dissabtes per pressionar els rivals

El Lleida juga els dissabtes per pressionar els rivals

tracking