TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El Villart Logístic no afluixa

Victòria del CTT Balaguer a la pista del Santa Eulària (1-4) que el manté segon a la classificació || Empatades a punts amb el Cartagena i el Vic

Tingting i Yanlan, al fons, durant el partit de dobles.

El Villart Logístic CTT Balaguer segueix ferm en l’intent de revalidar el títol de Lliga que va conquerir la passada temporada, amb la qual va fer història per a l’esport femení lleidatà. Les de la Noguera es van imposar per 1-4 a la pista del Santa Eulària, per la qual es mantenen a la segona posició de la taula, empatades a punts amb el líder Cartagena, que té un partit menys i un balanç de 12-0, i amb el Vic, terceres amb el mateix balanç que les lleidatanes, 12-1.

El partit va començar amb una victòria rotunda de la primera pala de l’equip de Balaguer, Tingting Wang, que va derrotar amb molta comoditat Helena Vich per 0-3, amb parcials 1-11, 2-11 i 1-11.

Les dos jugadores xineses de l’equip lleidatà van sumar quatre punts sense perdre ni un sol set

Yanlan Li tampoc va patir per sumar el segon punt per al Villart Logístic, després de superar per 0-3 Mireia Jurado, amb parcials de 3-11, 3-11 i 2-11.

L’equip eivissenc va retallar distàncies amb el triomf d’Andelija Ratic sobre Anna Biscarri, igualment per 3-0 i amb parcials d’11-1, 11-7 i 11-6.

El partit de dobles va tornar a ser un punt segur per a l’equip de la Noguera. Tingting Wang i Yanlan Li no van donar opció a la parella local, Andelija Ratic i Mireia Jurado, que van doblegar per 0-3, però en el partit més igualat de la jornada, que es va resoldre amb parcials de 9-11, 6-11 i 8-11.

El punt definitiu per deixar el marcador en 1-4 el va sumar Tingting Wang, que va derrotar per un resultat de 0-3 Mireia Jurado, amb parcials de 6-11, 4-11 i 1-11. Les jugadores xineses, per tant, no van cedir ni un sol set.