Iago Aspas dóna 1 punt al Celta contra un bon Sporting

Amb aquesta rematada de Iago Aspas el Celta va arrancar un punt del camp de l’Sporting.

Iago Aspas, al minut 74, va donar un punt al Celta en la visita a un Sporting que li va plantar cara i que es va avançar en el marcador al començament de la segona part amb un gol de penal de Moi Gómez.

L’Sporting va sortir al camp amb la intenció de repetir el bon joc que va mostrar durant la major part del partit davant de l’Atlètic de Madrid i no va tardar a posar en un compromís l’equip gallec. Els atacs locals eren continus i Moi Gómez va llançar un potent xut que va sortir vorejant el pal dret de la porteria de Vigo, quan es complia la mitja hora de partit.

Tot just començar el segon temps, l’Sporting va trobar el premi al seu millor joc al transformar un penal comès sobre Carmona. Amb el marcador en contra, Berizzo va decidir donar més potencial ofensiu al seu equip i va fer entrar al camp Iago Aspas, que va acabar decidint l’encontre quan va conquerir l’empat amb un gran gol de falta (1-1).