SEGRE

FUTBOL SEGONA NACIONAL FEMENINA

L’AEM torna a perdre

Nova entrepussada a casa de les lleidatanes, que ja acumulen 6 derrotes per només 2 victòries al seu camp || La falta d’encert en el gol torna a ser la clau

Una jugadora del Pallejà cedeix la pilota de cap davant de la pressió de quatre jugadores de l’AEM.

Una jugadora del Pallejà cedeix la pilota de cap davant de la pressió de quatre jugadores de l’AEM.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM va tornar a caure al seu camp, aquesta vegada davant del Pallejà (0-2) i ja suma sis derrotes a Lleida en el que va de Lliga, on no guanyen des de la jornada 8 amb un inapel·lable 5-0 al Sabadell. En canvi, les lleidatanes han sumat la major part dels seus punts a domicili, on han aconseguit més victòries que el líder de la categoria, el Barcelona B (7 triomfs de les lleidatanes per 6).

En el partit d’ahir es van tornar a repetir els mateixos errors, o les mateixes casualitats, que han castigat les jugadores de l’AEM en aquestes últimes jornades. El partit va començar bé, amb el control de la pilota a peus de les locals, que van gaudir d’ocasions durant la primera meitat encara que sense encert davant de la porteria defensada per Sheila. Fins que un embolic dins de l’àrea, un mal refús, va acabar als peus d’una davantera visitant, que no va perdonar. Així que al descans es va arribar 0-1. L’AEM havia estat millor, havia tingut més ocasions, però finalment havia perdonat i ho havia tornat a pagar. A la represa, l’AEM va voler capgirar el partit i a prop va estar Sònia d’aconseguir-ho. En una escapada cap al gol va ser abatuda per la portera visitant fora de l’àrea. Falta i expulsió que deixava l’AEM en superioritat.

Una superioritat que li va durar només 6 minuts perquè la mateixa Sònia va ser expulsada per una rigorosa falta a la nova portera del Pallejà. Faltava mitja hora i jugant deu contra deu, l’AEM es va llançar a l’atac. Aachoura, Ainhoa, Meritxell i Bernet ho van intentar. Sense sort. Va acabar marcant el Pallejà en una contra al final del partit (0-2). De nou, l’AEM va ser superior en el joc però va perdre a causa de la falta d’encert davant del gol.

tracking