L’Espanyol venç l’Osasuna i torna a somiar amb Europa

Caicedo va encarrilar al minut 17 un partit còmode per als locals

Piatti i Caicedo, abraçat a Gerard Moreno, després d’un dels gols.

La versió més solvent de l’Espanyol va superar un inofensiu Osasuna (3-0), en un partit que permet als blanc-i-blaus continuar somiant amb Europa i enfonsa una mica més al pou de la classificació el quadre navarrès. Els gols de Caicedo (min.17), Jurado (min.46) i Gerard Moreno (min.90) van condemnar el cuer de Primera, que va jugar més de 60 minuts amb un home menys per l’expulsió d’Oier.

Tots dos entrenadors van sorprendre amb les alineacions. Quique Sánchez Flores va apostar per David López, que al llarg de la temporada ha ocupat la posició de central, al doble pivot, la seua posició natural. Per la seua part, Petar Vasiljevic va deixar a la banqueta Oriol Riera i Sergio León i va sortir amb la dupla atacant formada per Kenan Kodro i Emmanuel Rivière. Uns canvis que no van ajudar l’Osasuna a millorar les sensacions en un primer temps dominat per l’Espanyol de Quique Sánchez Flores. Els locals se sentien molt còmodes amb la pilota i van tenir molta verticalitat. El gol de Caicedo en el minut 17 va començar a encarrilar un partit en el qual l’Espanyol va arribar a fallar un penal.